Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darko Kovačević

Daruvarac odletio u Stuttgart?

Darko Kovačević Daruvarac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
28.05.2019.
u 18:47

- Je li Darko Kovačević u Hrvatskoj? Mislim da jest... - odgovorio je danas na pitanje novinara Daruvarčev odvjetnik Boris Radman

Darko Kovačević Daruvarac, koji je nepravomoćno osuđen na pet godina zbog premlaćivanja djevojke, u subotu je odletio u Stuttgart, doznaje Telegram. Danas nije došao na sud gdje se odlučuje o pravomoćnosti presude.

Prema pisanju ovog portala, prva informacija došla je od osobe koja je s Daruvarcem bila na letu iz Zadra, a navod je provjeren na višoj instanci te se ispostavilo da je istinit. Kovačević se u subotu ujutro čekirao na Eurowingsov let noseći samo jednu sportsku torbu, a do danas se nije vratio u Hrvatskoj, navodi se.

Županijski sud u Splitu do kraja bi tjedna trebao donijeti odluku o pravomoćnosti presude u slučaju u kojem je Daruvarac osuđen zbog premlaćivanja, teškog ozljeđivanja i prijetnje 18-godišnjakinji s kojom je bio u povremenoj vezi. Daruvarac danas nije došao na sud pa su novinari njegovog odvjetnika pitali gdje je.

- Je li Darko Kovačević u Hrvatskoj? Mislim da jest... - odgovorio je danas na pitanje novinara Daruvarčev odvjetnik Boris Radman.

Daruvarac inače ima i državljanstvo BiH, odakle je podrijetlom, no novinarima je izjavljivao kako neće otići u tu državu kako bi pobjegao od pravomoćnosti presude.

Darko Kovačević Daruvarac
1/15
Ključne riječi

Komentara 29

ZA
zagabria2
19:13 28.05.2019.

Treba konačno spriječiti HDZ da se sprda sa ovom državom i narodom i da štiti kriminalce uvezene iz BiH. Ovo je prevršilo svaku mjeru, svaka šuša iz BiH bježi našem pravosuđu. Pa zatvorite ih sve i ne puštajte do suđenja!!!

DU
Deleted user
20:46 28.05.2019.

Ovo sve liči na još jednu 'pobjedu' hrvatskog pravosuđa. Pa nema nam ravna. Iz Njemačke u Bosnu. Postavlja se i pitanje je li ovakovi ljudi rade i odakle im novac. Ovako se bahato ne ponašaju oni koji nemaju. Očigledno taj je dobro štićena osoba. Sramota.

DU
Deleted user
19:25 28.05.2019.

:-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-):-) :-) :-) :-)sprdnja od pravosuđa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije