Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanitarn akcija

Darovima za Božić iznenadile deseteročlanu obitelj Radanac

Bjelovar, HSLS, humanitarna akcija (1)
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
21.12.2012.
u 11:44

Božićni poklon-paketi sadržavali su odjeću, obuće, igračke i osnovne prehrambene namirnice

BJELOVAR – Uoči božićnih blagdana liberalke su organizirale humanitarnu akciju kojom su pomogle jednoj bjelovarskoj siromašnoj obitelji. Naime, predstavnice Županijske organizacije HSLS-a Bjelovarsko-bilogorske županije posjetile su deseteročlanu obitelj Darka Radanca i odlučile pomoći socijalno ugroženoj obitelji uručivši im bogate božićne poklon-pakete. Osmero mališana najviše se radovalo slatkišima i igračkama koji će im uljepšati blagdansko ozračje.

– Skupili smo nekoliko paketa koji su sadržavali pregršt odjeće, obuće, igračaka te osnovnih prehrambenih namirnica, što smo držali da im najviše treba – poručuje Arijana Andri Đuranić, glasnogovornica ŽO HSLS-a.

>> Piramidu od knjiga sastavili pa rastavili za učeničke domove

Komentara 1

DU
Deleted user
17:21 22.12.2012.

Opet ispada da samo i jedino HSLS zaslužuje pozitivno praćenje aktivnosti od strane bjelovarskog dopisništva. HSLS-ovcima koji će mi i koji su mi već obilato dijelili minuse: Nemam ništa protiv Vaše stranke, ali neki drugi portal (ne smijem dati link jer će mi komentar biti izbrisan) piše i o HSS-u, HDZ-u, HNS-u itd. Oprostite mi, ali meni izgleda prozirno i neobično da Večernji u Bjelovaru piše samo o Vama i to uvijek pozitivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije