Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
02.01.2015. u 14:00

Tvrde da će ona opet (grozno) voditi sučeljavanje predsjedničkih kandidata, pa vrhu HTV-a valja poručiti – ne činite to, zadržite Danijelu na njezinom, estradno-društvenom 8. katu.

Kao da su se sve TV istrošile u novogodišnjim programima, pa se prvog dana nove godine preko dana nije imalo što gledati. Kao, ljudi su umorni od dočeka i tuluma, pa nek' se liječe i dremuckaju, što će im još i TV program. Bi tako i ove godine, no navečer je, nakon isto tako neviđeno dosadnih, nemaštovitih i "reda radi" središnjih dnevnika, na HTV-u došlo vrijeme za prvu ovogodišnju emisiju "8. kat".

I zablistala nam je Danijela Trbović i upriličila jednu od najboljih svojih emisija. Ugostila je glazbenika Zlatana Stipišića Gibonnija i njegove štosne splitske prijatelje, novinare Ivu Šćepanovića i Željka Maretića. Stigla je i TV voditeljica Blaža Leib, pa smo saznali da su ona i cimerica još u studentsko vrijeme Gibonniju pružale azil i stan u Zagrebu, a on im se oduživao pranjem suđa. Tri Gibonnijeva bezvremenska hita, uz pratnju Nikše Bratoša i ženskog vokala, opet su pomaknule granice ugode do planinskih visina.

Danijela je bila prirodna, opuštena i šarmantno je vodila emisiju stilom "dobre učiteljice". Ma, bila je sjajna. Sve suprotno od onog sučeljavanja predsjedničkih kandidata na HTV-u, gdje je, u nakaradno koncipiranoj emisiji i ona doživjela neviđeni fijasko. To je TV sučeljavanje bila potpuna suprotnost, bezvezni pokušaj trivijalizacije izbornog procesa, pa i kandidata. HTV-u je, međutim, uspjela tek trivijalizacija njegovih voditelja, posebno Danijele.

Kako tvrde da će ona opet voditi sučeljavanje predsjedničkih kandidata i u drugom krugu, vrhu HTV-a valja poručiti – ne činite to, zadržite Danijelu na njezinom, estradno-društvenom, 8. katu.

Plus

HTV 1, Bečki Novogodišnji koncert. Otkad pamtim, svako novogodišnje buđenje počinje valcerima i glazbom Bečke filharmonije. Hvala što čuvaju tradiciju. I uspomenu na Helgu Vlahović.

Minus

Jeste li čuli da se Splićani svakodnevno kupaju na Bačvicama? Glupo pitanje, vidimo to na TV 100 puta godišnje. Zašto su na HTV-u pomislili da je osobito što to tamo čine i prvog dana nove 2015.? 

>> Psihijatar Torre nije do kraja otvorio dušu Stankoviću

Komentara 50

MX
MXLCLGTG
14:38 02.01.2015.

Mijenjam Kanal kad su njezine emisije.

WC
wCROw
14:42 02.01.2015.

U TV emisiji Volim Hrvatsku bilo je pitanje koliko Hrvati piju kave, jugoslovenki se omaklo pa je rekla Hrvatice i Hrvati te se odmah "ispravila" sa građani i građanke. Bljak.

MA
matejkr
14:57 02.01.2015.

Vrati se u Baniju/Kordun iz kojih si izgmizala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije