Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOGUĆA I KOALICIJA, ALI NE S HDZ-om
Povratak na članak

Damir Vanđelić ulazi u izbornu utrku sa strankom Republika

Nova stranka najavljuje izglednu koaliciju s AP-om Marka Jelića. Na pitanja o potencijalnim poslijeizbornim koalicijama daje standardni neodređen odgovor kako su prihvatljivi svi koji podržavaju program Republike, no na pitanje može li to biti i HDZ, članovi Predsjedništva novoosnovane stranke uglas odgovaraju: "Ne"

Komentari 5

IV
ivica.vranjic
19:23 02.12.2023.

Još jedna stranka u nizu. Plesat će jedno ljeto....

VL
Avatar Cohen
Cohen
19:54 02.12.2023.

Loše odabran naziv. Što su željeli da on javnosti kazuje (antičko značenje pojma?), a kako se u široj populaciji doživljava gotovo je izvjesno da su različite stvari.

VL
ER
EroK
17:59 02.12.2023.

BluAjz , doklen češ stići na taj način?

VL
MA
malaliba
09:58 06.12.2023.

Imamo više stranaka nego Njemačka koja ima 83 milijuna stanovnika.Kod nas očito ne postoji neki kriterij po kojem se može osnovati stranka, jer očito svaki bedak može ako hoće, pa se onda obesi na državnu cicu, a ti narode uzdržavaj.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
08:54 03.12.2023.

Najveći je mudrac Dr.Stjepan Radić koji je dokazao sa djelom !!!. Pitajmo se mi sada koji je to razlog da se ga zaobilazi ? Zar nam to nešto pokazuje kakav smo mi narod nakon njegove smrti skupa sa Macekom. Hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.