Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševio humorom

Dalmatinac objesio natpis s radnim vremenom pa nasmijao mnoge: 'Blago vama!'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
15.07.2020.
u 08:11

"Radno vrime po potribi, a fala bogu ni potriba", stoji na natpisu

Na Facebook stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" jučer je objavljena fotografija natpisa u Dalmaciji koja je mnoge nasmijala.

"Radno vrime po potribi, a fala bogu ni potriba", stoji na natpisu koji je prikupio već više od devet tisuća lajkova i stotinu komentara. 

Jedan je korisnik napisao kako je natpis inače postavljen na Šolti, a u komentare se priključila i korisnica koja je napisala da su ga postavili umirovljenici koji prodaju vino. 

Mnogi drugi komentirali su kako ih je natpis nasmijao. "Blago vama", "Hahah Dalmacijoooo", "Savršeno", neki su od komentara. 

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
08:52 15.07.2020.

A e

DI
Diesel
10:17 15.07.2020.

To objasnjava kilu ribe i macchiato

PR
PrimoracRi
11:50 15.07.2020.

Turista nema,,korona se širi biti će ...... Dalmatinac je napisal istinu.Da ima čovik posla va butigi ne bi zaprl butigu. Crno nam se piše na jesen,a šoldi od turista i turista nemaaaaa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije