Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA U SABORU

Dalić pokazala poklon: Ovo sam dobila kao znak pažnje za očuvanje radnih mjesta

Foto: Screenshot/YouTube
1/5
12.04.2018.
u 12:25

Predsjednik Vlade je iznio i ponovio sve naše ciljeve i zadatke koje smo postavili i za koje smo stvorili pravni okvir - rekla je Dalić.

Martina Dalić danas se kratko obratila zastupnicima u Saboru gdje je na dnevnom redu rasprava o njenom opozivu. Nakon govora premijera Andreja Plenkovića Dalić je stala za govornicu.

- Predsjednik Vlade je iznio i ponovio sve naše ciljeve i zadatke koje smo postavili i za koje smo stvorili pravni okvir - rekla je Dalić.

- Povodom činjenice da je postignut načelni sporazum među vjerovnicima, jučer je u ministarstvu gospodarstva održan sastanak s predstavnicima sindikalnih središnjica i sindikalnim povjerenicima kako bi im se predstavio nacrt sporazuma. Tim povodom ja sam od predstavnika Nezavisnog sindikata proizvodnje hrane i pića podružnica Belje dobila ovu majicu kao znak pažnje i pozornosti radnika Belja na očuvanju radnih mjesta. Ja im zahvaljujem - rekla je Martina Dalić.

Crvena majica s logotipom Belja, kojom se pohvalila ministrica gospodarstva Martina Dalić u Saboru, dar je Nezavisnog hrvatskog sindikata te kompanije. Riječ je o najmanjem sindikatu u Belju s 15-ak članova. Najveći je PPDIV, koji ima oko 700 članova, a slijedi HUS, javlja Tportal.

Foto: Screeenshot Miljenko Milanović

 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar MK
MK
12:39 12.04.2018.

...ne vidim sto pise na majci - SDP ili SKH?

Avatar siva_sova
siva_sova
13:21 12.04.2018.

najjači mi je ovaj bačić koji govori da je to najbolji uspijeh svih vlada od početka hrvatske. I što imamo na kraju? rusi su vlasnici pola agrokora pa to se onda moglo odma napraviti prepisati rusima pola agrokora i to je to ne bi se morao izvlačiti novac preko ramljaka, dok se samo sjetim onih svih priča koje su opravdavale izvlačenje novaca poput toga da je na računu bilo samo 6 kn, a samo jedan super konzum ima dnevni promet od nekoliko miljuna dože mi slabo...

KO
Kora
12:45 12.04.2018.

Kad su joj već poklanjali, mogli su joj dati njen konfekcijski broj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije