Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše Todorić:
Povratak na članak

'Dalić je kao čelnica jedne banke Agrokoru davala kredite i pozajmice!'

Martina Dalić preuzela sve poluge javne vlasti – postala je i zakonodavac i tužitelj i sudac, napisao je Todorić

Komentari 8

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
12:05 11.10.2017.

Glasajte i dalje za lopove HDZ-SDP koji su doveli do ovog mastodonta zvanog AGROKOR a kojem je inicijalna kapsla kao početni kapital samo bila pljačka i privatizacija za kunu 90-tih! Ti su tada stekli poočetni kapital u ovim firmama kooperantima i dalje samo pumpali i pumpali kredite koje su pospremali na of-shore račune a narod je birao onne koji su im pogodovali zakonima a i politički čuvali leđa za masne provizije! Sutra da su izbori narod bi opet izabrao HDZ lopove a ako i nebi onda SDP!! ŽiviZid i ostali su za vas klauni,demagozi,nesposobni a jedini prozivaju i progovaraju ono što 90% naroda misli! HDZ-SDP imaju svoju mašineriju sociopata koji glasaju za njih i samo kad se milijun neaktivnih birača skupi i krene glasat za TREČE OPCIJE koje nemaju veze niti ikad žele imat veze sa HDZ-SDP klikom, tek tada će se stvari okrenut nabolje, kad HDZ-SDP nestanu sa političke scene! Do tad će se očajne majke i branitelji ubijat jer nemaju osnovne elementarne potrebe dok se Todorić helikopterom vozi ba skijanje! Imate li obraza u koji bi se sramili vi HDZ-SDP glasači!!!?

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:43 23.10.2017.

Vjerojatno ce s braniti da je imala sinkopu kada je Agrokoru davala kredite pa se jadna ne moze sjetiti.

VL
LO
lojtra1
11:47 11.10.2017.

A on zabrinut zbog mogućih devijacija u funkcioniranju vlasti. Nakon što je poslovao po svom vlastitom zakonu i mnoge zavio u crno.

VL
DE
derin
11:58 11.10.2017.

E moj todoricu, sve se otkriva, dorh je sve bliže, nervoza raste. Ja se samo pitam koliko Todorić ima sa strane. Zasto se uopće prenose ovi njegovi očaji.

VL
BI
binki
12:34 11.10.2017.

Jel ima bar jedan pošteni Hdzovac. Ili su svi kao ova ?

VL
DU
Deleted user
12:07 11.10.2017.

U zatvor sa njim ako je bilo nekog kriminalnog djela,,,al on sa svojom privatnom tvrtkom kao vlasnik moze uradit sto hoce........Hoce li je zatvorit ili preselit iz Hrvatske to je njegovo pravo i to mu nitko ne moze oduzet.........Al da Hrvatsko gospodarstvo ovisi o jednoj privatnoj tvrtki u ovom slucaju Agrokoru to je katastrofa......I najvecu krivicu snosi politika HDZ i SDP za ovako stanje u gospodarstvu..........Mi se stalno sprdamo ovdje u komentarima kako je Juga zivila na racun kredita,,,a istovremeno ne vidimo da i Hrvatska to isto radi..........

VL
DU
Deleted user
11:11 11.10.2017.

Puca se iz svih oružja. Očito je bila njegova igračica ali su im se interesi zbog miješanja treće strane odnedavno počeli razilaziti.

VL
Avatar jebb
jebb
11:54 11.10.2017.

Todoric zna da mu nad glavom visi dugogodisnja robija. Sad puca iz svih raspolozivih oruzja. Ne bi me iznenadilo da uskoro pocne optuzivati i clanove svoje obitelji. Ako mu je Dalic i davala kredite, onda je to najvjerojatnije odobravala na osnovu njegovih friziranih racunovodstvenih knjiga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.