Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Piše Todorić:

'Dalić je kao čelnica jedne banke Agrokoru davala kredite i pozajmice!'

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
11.10.2017.
u 11:03

Martina Dalić preuzela sve poluge javne vlasti – postala je i zakonodavac i tužitelj i sudac, napisao je Todorić

Ponovno se oglasio Ivica Todorić putem bloga. Ozbiljno je prozvao Martinu Dalić napisavši kako je ona bila jedna od čelnica banaka koja je Agrokoru davala kredite, a sad govori o kreditima koje banke nisu trebale dati.

– Martina Dalić preuzela je sve poluge javne vlasti – postala je i zakonodavac i tužitelj i sudac. Zaboravlja pritom na presumpciju nevinosti kao jedan od temeljnih preduvjeta funkcioniranja svakog demokratskog društva. Krivnju sigurno neće dokazivati Martina Dalić, ona će nakon svega morati dokazivati nevinost, što neće biti nimalo lako s obzirom na količinu kriminala koji je potaknula s mrežom prijatelja i poslovnih partnera rastačući i crpeći novac iz Agrokora i ostvarujući nepripadnu korist. Nakon forsiranja neustavnog zakona, njegova je pisca postavila za izvanrednog povjerenika. No, u jednom je u pravu – ja prihvaćam odgovornost za poslovne poteze u Agrokoru, ali, uvjeravam vas, u tim potezima nema nikakvih elemenata kaznenih djela. Martina Dalić govori o bankarskim kreditima koje banke nisu trebale dati, a upravo je ona Agrokoru, kao čelnica jedne banke davala kredite. I ne samo kredite banke, već i pozajmice povezanih društava u sastavu banke.

Naravno, s visokim kamatnim stopama. Lakoća s kojom visoki državni dužnosnici daju izjave demokratskom svijetu potpuno je neprihvatljiva i samo pokazuje postojanje čvrstog plana u kojem je oteta privatna imovina, napisao je Todorić.

Komentara 8

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
12:05 11.10.2017.

Glasajte i dalje za lopove HDZ-SDP koji su doveli do ovog mastodonta zvanog AGROKOR a kojem je inicijalna kapsla kao početni kapital samo bila pljačka i privatizacija za kunu 90-tih! Ti su tada stekli poočetni kapital u ovim firmama kooperantima i dalje samo pumpali i pumpali kredite koje su pospremali na of-shore račune a narod je birao onne koji su im pogodovali zakonima a i politički čuvali leđa za masne provizije! Sutra da su izbori narod bi opet izabrao HDZ lopove a ako i nebi onda SDP!! ŽiviZid i ostali su za vas klauni,demagozi,nesposobni a jedini prozivaju i progovaraju ono što 90% naroda misli! HDZ-SDP imaju svoju mašineriju sociopata koji glasaju za njih i samo kad se milijun neaktivnih birača skupi i krene glasat za TREČE OPCIJE koje nemaju veze niti ikad žele imat veze sa HDZ-SDP klikom, tek tada će se stvari okrenut nabolje, kad HDZ-SDP nestanu sa političke scene! Do tad će se očajne majke i branitelji ubijat jer nemaju osnovne elementarne potrebe dok se Todorić helikopterom vozi ba skijanje! Imate li obraza u koji bi se sramili vi HDZ-SDP glasači!!!?

LO
lojtra1
11:47 11.10.2017.

A on zabrinut zbog mogućih devijacija u funkcioniranju vlasti. Nakon što je poslovao po svom vlastitom zakonu i mnoge zavio u crno.

Avatar superhik74
superhik74
18:43 23.10.2017.

Vjerojatno ce s braniti da je imala sinkopu kada je Agrokoru davala kredite pa se jadna ne moze sjetiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije