Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
155 18°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Deleted user:

    gospođo ministrice po kojoj matematici ste izračunali da je 25% vrijednosti hepa dostatno za kupnju dionica ine koje mol ima u vlasništvu, vi mislite da poslovni ljudi iz mađarske ne znaju matematiku da ne znaju onda ne bi majušni mol ... prikaži još! kupio gigantsku inu , ili da bolje razumijete reći ću vam domaćinski radite raču bez krčmara, za 10ak do 15 ak godina ako budete vodili ovako mudru ekonomsku poltiku ostati ćemo i bez hepa i bez voda i bez šuma , zapamtite jedno jer sam radio s mađarima oni su dobre sluge ali su još bolji gospodari, a vi radite modele, projekte, strategije i ino ali ste nikakovi i loši gospodari i zlatna koka podravka uskoro ide papapa, etc hvala

  • mike-usa:

    Martina Dalić radi protiv interesa hrvatskog naroda, također u niti jednoj ozbiljnoj državi ne bi mogla predlagati kupovinu tvrtke u kojoj su joj zaposleni muž i sin, ako to nije teški sukob interesa onda sukob interesa uopće ne postoji.

  • liskovaca:

    zašto HEP ne digne kredit i lijepo kupi INU! Pa rade sa dobiti!!! Nego, stvar je u tome da se HEP mora prodati! Tako vjerojatno piše u pristupnim ugovorima za ulazak u EU!!!! Zbog takvih stvari isti nisu javni!!!!

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Andrej Plenković dao izjavu nakon sjednice Užeg kabinata Vlade
program stranke

Plenković uoči lokalnih izbora uputio pismo građanima: Naš je cilj moderna i ambiciozna država

COVID-19 mass vaccination in Stockholm
IZBJEGAVALI ZATVARANJE

Švedska je jedina u Europi izabrala drugi način borbe s pandemijom: Kakva je situacija danas?

PRAVNI EPILOG

Vrhovni sud odbio žalbe okrivljenika iz Vile Harmony za izdvajanje nezakonitih dokaza