Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trajanje radova 3 godine

Dalekovod potpisao ugovor vrijedan više od 20 milijuna eura

Dalekovod
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
04.04.2017.
u 14:20

Ugovor obuhvaća izgradnju više od 70 kilometara novih i rekonstrukciju 400 kilometara postojećih dalekovoda

Dalekovod je s Elektroprivredom Hrvatske zajednice Herceg Bosne (HZ HB) danas u Mostaru potpisao ugovor o obnovi i izgradnji dalekovoda i transformatorskih stanica te isporuci brojila, vrijedan više od 20 milijuna eura.

 Kako je priopćeno iz te tvrtke, projekt je podijeljen u tri dijela prema vrsti radova, a obuhvaća izgradnju više od 70 kilometara novih i rekonstrukciju gotovo 400 kilometara postojećih dalekovoda te izgradnju 25 novih i rekonstrukciju 40 postojećih trafostanica. Predviđeno trajanje radova je 3 godine.

Ugovor su potpisali generalni direktor Elektroprivrede HZ HB Marinko Gilja i njegov izvršni direktor Ilija Bakalar te predsjednik Uprave Dalekovoda Alen Premužak i član Uprave Ivan Kurobasa, navodi se u priopćenju.

>> Dalekovod raskinuo ugovor o gradnji 132 kilometara dalekovoda vrijedan 110 milijuna eura

>> Radnik poginuo nakon što je zakačio dalekovod

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije