Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivica dačić:
Povratak na članak

'Daleko smo od zajednica srpskih općina na Kosovu'

Dogovora nema i neće ga biti dok se ne razmotri što će biti ta zajednica. Želimo kompromis, ali nećemo prihvatiti poniženje, kaže Dačić

Komentari 4

LI
Livi
12:48 15.03.2013.

E moji Srbi, nisu vam Kosovari Hrvati. Kad smo neku vecer culi da vas ministar pravosuda jos uvijek sanja kako je normalno da Beograd ima jurisdikciju o ratnim zlocinima na citavom podrucju bivse Jugoslavije, onda bi ga svaka normalna vlast odmah marsnula i poslala kuci. A onaj nas Orsat Miljenic nemusto suti i smijulji se. Tako biste htjeli opet svoju vojsku, policiju i sudstvo. Nikad vise.

VL
MI
milosi
16:39 15.03.2013.

pa sigurno da je normalno kosovo je srbija tako je uvek bilo i tako ce opet i biti sta vi mislite da je ovo kraj to je tek pocetak a kraj ce se tek viditi naj veci kraljevi sveta susveta su bili na vrhuncu pa su pali

VL
Avatar Zmija
Zmija
20:59 15.03.2013.

15.03.2013. u 16:39h milosi je napisao/la: pa sigurno da je normalno kosovo je srbija tako je uvek bilo i tako ce opet i biti sta vi mislite da je ovo kraj to je tek pocetak a kraj ce se tekk viditi naj veci kraljevi sveta su bili na vrhuncu pa su pali -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Srbi, kada ulazite na stranicama vecernjaka, prosim vas, izujte opanke! Zagadjujete okolis bre!

VL
Avatar madcap
madcap
21:16 15.03.2013.

Ivica ne mijenja stari i dokazano neuspješni način rješavanja problema Srba izvan Srbije nekakvim krajinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.