Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Đakovu

Maturant koji je skočio s bine oporavlja se od teške ozljede glave

hitna pomoć
Foto: ilustracija
21.05.2015.
u 17:30

Zbilo se to u srijedu navečer u Strossmayerovom parku pri proslavi posljednjeg dana srednje škole.

Maturant iz Đakova koji je, kako je priopćila policija, "skočio s metar i pol visoke bine u srijedu navečer i teško ozlijedio glavu", izvan je životne opasnosti. Policija je izvijestila kako je mladić udario glavom o beton te zadobio ozlijede opasne po život.

No, u njegovoj Ekonomskoj školi navode kako se u noći na četvrtak probudio u bolnici, a liječnici progonoziraju da će se hematom na mozgu sam povući. Nesreća se dogodila u Strossmayerovom parku, a maloljetnik je, tvrde u školi, plesao i zbog krive procjene pao.

>> Spasioci imali problema s maturantima, po putu se potukli, na Trgu hitna imala puno posla

Komentara 3

PO
pobjednik95
10:32 21.05.2015.

drži se mali, cijeli život je pred tobom, toliko toga trebaš napraviti, bori se

IV
Ivanveliki
11:14 21.05.2015.

pa kako s metar i pol je tako stradao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije