Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proglasila se "teroristkinjom"

Dadilja odrubila glavu djetetu u Moskvi po naredbi Alaha

Gulčehru Bobokulovu
Foto: Reuters
1/6
02.03.2016.
u 13:50

Uzbekistanku, 38-godišnjakinju, uhitila je u ponedjeljak policija blizu stanice podzemne željeznice na sjeveroistoku glavnog grada dok je lutala s odrubljenom glavom djevojčice proglasivši se "teroristkinjom"

Dadilja uhićena u Moskvi dok je nasred ulice nosila odrubljenu glavu djeteta izjavila je da je djelovala "po naredbi Alaha", u srijedu pred sucem koji ju je smjestio u pritvor.

Gulčehru Bobokulovu, 38-godišnju Uzbekistanku, uhitila je u ponedjeljak policija blizu stanice podzemne željeznice na sjeveroistoku glavnog grada dok je lutala s odrubljenom glavom djevojčice proglasivši se "teroristkinjom".

"To mi je Alah naredio da učinim", izjavila je dadilja novinarima u srijedu po dolasku na saslušanje. 

Sudac je brzo odredio pritvor do 29. travnja, na zahtjev istražitelja.

Moskovska policija objavila je u ponedjeljak da je tijelo djeteta starog između tri i četiri godine s tragovima nasilne smrti pronađeno u stanu, a dadilja je tada bila zadržana na psihijatriji.

Lifenews.ru, novinski portal za koji se tvrdi da ima dobre kontakte u policiji, objavio je videosnimku žene odjevene u crno kako hoda u blizini postaje moskovske podzemne željeznice, noseći djetetovu glavu. Svjedoci koje su citirali ruski mediji tvrde da je dadilja u trenutku uhićenja vikala "Allahu Akbar!"

>> Tisuće pristaša Pegide prosvjeduju diljem Europe

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar zong
zong
14:24 02.03.2016.

Iskreno rečeno ne znam kakvi su ruski zatvori, nešto mi govori da ne želim niti doznati... to nešto mi govori da se sigurno ova neće dugo smijati...

ME
Menjik
14:53 02.03.2016.

Sta joj je dijete krivo. Ova ravno iz pakla došla. I tamo je treba i vratiti, pod najvećim mukama.

RU
rukavinakristijan
15:14 02.03.2016.

Bože moj pa što joj je dijete skrivilo! To su monstrumi prema kojima nema milosti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije