Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pitanje zbog Putina

Dačić: Nemam ništa protiv da na vojnu paradu u Beograd dođe i Obama

ivica dačić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
03.10.2014.
u 20:29

Došlo je krajnje vrijeme da slavimo naše pobjede - rekao je Dačić

Odgovarajući na novinarsko pitanje jeli bilo negodovanja međunarodne zajednice zbog vojne parade povodom 70. obljetnice Beograda na koju je kao glavni gost pozvan ruski predsjednik Vladimir Putin, srpski šef diplomacije, Ivica Dačić je odgovorio kako je u Beograd dobrodošao i američki predsjednik Barack Obama.

- To je stvar Srbije. Možda na to neko ne gleda blagonaklono, ali to je unutrašnje pitanje Srbije. Nemam ništa protiv da na godišnjicu oslobođenja Beograda dođe i američki predsjednik Obama, ali želi on li doći?! Nemam ništa protiv ni da nakon 30 godina dođe britanski premijer, ali da li će doći?! Nemam ništa protiv, ali za ljubav je potrebno najmanje dvoje - pojasnio je Dačić.

Dodao je kako su povijesne činjenice "da su oslobođenje Beograda predvodili partizani i sovjetska Crvena armija", i da se povijest ne može mijenjati. On dosta očekuje od Putinova posjeta Beogradu, upravo na proslavu godišnjice oslobođenja glavnog grada Srbije. - Došlo je krajnje vrijeme da slavimo naše pobjede. Mi smo uglavnom slavili svoje poraze - priznao je Dačić na današnjoj redovitoj mjesečnoj tiskovnoj konferenciji.

>> Dačić očekuje jači pritisak EU-a zbog Rusije

Komentara 47

Avatar EU afrodita
EU afrodita
21:05 03.10.2014.

"Mi smo uglavnom slavili svoje poraze"...tko priznaje pola mu se prašta

Avatar Chrono
Chrono
21:21 03.10.2014.

Bitno je da se slavi.Koga boli povodom čega.

VK
vk52
20:40 03.10.2014.

Koju i ciju pobjedu on zeli slaviti zar su i oni nesto pobjedili u postojanju svome???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije