Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glavni tajnik HDZ-a:
Povratak na članak

Brkić: Da se Milijan Brkić bavi drugim poslom, ove afere ne bi ni bilo

U TV emisiji Bujica glavni tajnik najveće oporbene stranke, kojemu je poništena diploma, ocijenio kako je to napad na njega kao glavnog tajnika i na stranku. Ponovio je da će podignuti tužbu protiv Visoke policijske škole i ustvrdio da je aktualna Milanovićeva vlada nevjerodostojna

Komentari 71

Avatar johny21
johny21
14:16 03.04.2014.

Brkić je prepisao svoj diplomski, a Mercel je nevina, imam neki osječaj da će doći do obrata u oba dvije situacije!!

VL
SV
sina.vt
13:17 03.04.2014.

obična diverzija, sudite čovjeka po zaslugama i obratite pozornost na rastući problem nezaposlenosti i nesposobnost vladajuće ekipe

VL
Avatar mili99
mili99
11:13 03.04.2014.

To za lopove i kriminalce možete primjeniti samo na aktuelnu vlast. Covjek nije pocnio kazneno djelo i otvoreno je progovorio o temi. Zasto se ne javi njegov mentor i obrazlozi sve... Dok se sdp-ovci ne zele odreci svojih ocitih lopova, hdz se davno odrekao takvih i ogradio se od njih. Sad se pokazuju prava lica...

VL
Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
11:52 03.04.2014.

Lijepo su o njemu rekli njegovi prijatelji suborci o kakvom čovjeku se tu radi. A jako je zanimljiv prilog koji opisuje kako su do diploma došli pojedini visoko pozicionirani SDP-ovci...

VL
RE
renjo4
13:39 03.04.2014.

Posljednji trzaji SDP-a!!

VL
ĆA
ćaćaća
11:34 03.04.2014.

sad je valjda jasno i maloj dječici da se sdp partija preko svog pravosuđa(od kojeg je 90% kadar iz ex ju) politički obračunava s hdz.om..očito im je to ostao jedini as u rukavu pa njega uglavnom i koriste..da se imaju čime pohvaliti(ekonomija zapošljavanje ulaganja i sl) to ne bi radili..

VL
DD
ddh
13:40 03.04.2014.

Kad je Brkic svoj zivot stavio u sluzbu Domovine i kad je bio u prvim redovima obrane od srbocetnicke invazije, ti koji danas pljuju po njemu skrivali su se ili su suradjivali sa cetnicima. I u tom grmu lezi zec. Jer da je Brkic bio dezerter Domovinskog rata poput Milanovica ili vecine crvenih piskarala koja sama sebe nazivaju i novinarima, onda o tom Brkicu nitko nebi nista govorio. Ali hajka na Brkica je i hajka na HDZ. Kad bi vladajuce strukture toliko energije potrosile na borbu protiv nezaposlenosti koliko je trose na borbu protiv HDZ-a, mozda bi usprkos notorne besposobnosti komunista na vlasti bilo otvoreno par desetaka novih radnih mjesta. Ali komunisti se ne mogu rijesiti njihovog komunistickog zlocinackog gena, Izmisljanja, laganje i spletkarenje su tri osnovne karakteristike vladajucih komunista. Govor mrznje raznih Milanovica, Stazica ili Jovanovica su za komunjare kruh svagdasnji.

VL
EL
Ela25
13:17 03.04.2014.

Kako je i sam gospodin Brkić rekao, ovo nije napad samo na njega već na cijelu stranku. A županica Merzel koja je, ne baš tako davno, stekla diplomu na Prometnom fakultetu, izjavi da se ne sjeća s kojom temom jee diplomirala. Pa o čemu mi ovdje pričamo!? Za sve loše što se dogodi krive HDZ, a pred svojim aferama zatvaraju oči i na sve načine pokušavaju skrenuti pozornost s njih.

VL
Avatar mili99
mili99
10:56 03.04.2014.

Gledao sam emisiju i ovaj čovjek potpuno iskreno govori o svim činjenicama. Čak me iznenadila toliko smirenost, a jos vise to sto ne zeli niti jednom rijecju napasti Žarku i Sabu jer postupak jos traje. Profesionalac bio i ostao. Onakav kakvih nam u Hrvatskoj nedostaje, ali ocito da takvi UDBI i smetaju. Milijane, hrvatski narod je uz tebe.

VL
SL
_Slavonac_
11:52 03.04.2014.

Neće dugo SDP moći zatvarati oči, došao je red na njih. Uskoro će pola, ako ne i cijelo predsjedništvo SDP-a sjediti iza rešetaka!!

VL
Avatar Carrera
Carrera
11:40 03.04.2014.

meni se čini da bi zoki i ekipa iznimno voljeli da vaso ne radi svoj posao. upravo zato što on radi svoj posao, oni ne spavaju mirno.

VL
Avatar mili99
mili99
12:09 03.04.2014.

Upravo tako,ako je Milijan kriv, onda su zajedno s njim jos vise krivi mentor i dekan. Neka njih skinu,a ne da montiraju ovakve stvari covjeku sada kad je postao glavni tajnik HDZ-a. Stvarno smijesne stvari od UDBE.

VL
LE
lea3010
12:29 03.04.2014.

Brkiću moj, jedini problem ovdje je što si ti hadezeovac kako se meni čini... Eto samo to, očito je nebitno što si normalno položio sve ispite... Nemoj se dati izbaciti iz takta... Mi normalni koji znamo kako se pišu diplomski i obični seminari smo uz tebe...

VL
AL
Alkana
15:14 03.04.2014.

Kladim se da bi diplomslki radovi cijele vlade i sabornika bili problematični ako bi se istim aršinom procjenjivali kao ovaj Brkićev. I interesantno: kako nitko ne piše o onom g. Toplaku kod Josipovića???? Sad poslije Merzelice i Sabe na reduu je Linić, pa Šegon- nadam se da to još nije gotovo, pa Mesić pa sve više gore do Pantovčaka: Zamp, novac izvučen iz banke, porijeko imovine, itd. Nekako mi se čini da nema nijednog u vladi koji bi bio bez afere. Lijepo je rekla Ruža Tomašić: samo im treba prekontrolirati imovinu, njihovu i uže obitelji i usporediti sa primanjima pa onda početi tražiti odgovore. Jel' Mesić dao odgovor od kud mu novac za vilu???

VL
ZA
zagorec51
11:16 03.04.2014.

glavni tajnik HDZ-a: Brkić: Da se Milijan Brkić bavi drugim poslom, ove afere ne bi ni bilo

VL
EV
Evaluna0309
12:31 03.04.2014.

Istina je da je ovo napad na HDZ, sada je to Milijan Brkić, sutra će biti netko drugi. Kako je moguće da čovjek koji je bio među najboljim studentima prepiše diplomski rad ili ćete mi možda reći da je kupio svaki ispit. Kako je moguće kupovati ispite i biti uvjerljivo najbolji student, tko normalan može povjerovati u ovakve nebuloze!

VL
GI
gismund
12:20 03.04.2014.

jedna je stvar plagirati/kopirati dio nekog diplomskog rada, a sasvim druga falsificirati diplomu/zvanje i lažno se predstavljati....koliko ja vidim, kod brkića je sporan samo diplomski rad, tj. nije upitno da je uspješno položio potrebne ispite... a ruku na srce, diplomski rad je obična formalnost i 99% tih radova je obično prepisivanje iz knjiga, članaka i s interneta, tj. obično skupljanje i sistematiziranje tuđih radova i mišljenja! tako da je ovaj lov na vještice vrlo indikativan u smjeru nalogodavaca i točno brkić kaže da nikakve afere ne bi niti bilo niti bi to itko istraživao da nije na političkoj poziciji na kojoj je

VL
KA
kafka
17:27 03.04.2014.

Sada mi je puno sve jasnije! . . . . . Vidim tko kako diše, vidim tko nam maže oči, vidim da su prljave komunističke manire prodrle duboko u svijest i jednih i drugih. . . . . . . . . Žalosno, ali ne vidim dovoljno pravih domoljuba koji su spremni prihvatiti borbu protiv korupcije i nemorala koja uništava ovu našu Hrvatsku.

VL
ST
stefj
11:56 03.04.2014.

Ja, Miljan Brkić, he, he... No bez obzira na to, kako se čovjeku može poništiti diploma, a da nitko za to nije odgovoran? Mentor, dekan? Koje gluposti, iz ovakvih stvari je odmah vidljivo tko je politički postavljen i tko sluša politiku. Os sudskih odluka na dalje...

VL
SJ
samo.jako.397
12:38 03.04.2014.

Mozete reci sto got zelite ljudi, ali znamo da je Brkic zavrsio VPŠ i stekao diplomu normalno, kao i svi mi. Svi smo nosili mentoru na pregled, pa nam je mentor rekao zamjeni ovo, izbrisi ovo, dodaj ovo..po nekad je i rekao pogledaj ovaj rad od prosle godine, e ovaj dio dodaj i tako. Bezvezene optuzbe komunista. A zasto su mu to napravili ? Zato sto znaju da im slijedi propast i da ce Karamarkov HDZ skupa sa Brkicem uskoro pobijediti i preuzeti vlast, a znaju i da ce HDZ biti konkretniji i bolji u rješavanju problema u državi pa pokušavaju razoriti i uništiti HDZ i Karamarkov tim. Da, tako to rade anti hrvati, komunisti i propaganda.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.