Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Junak na junaka
Povratak na članak

'Da HNS nije u Vladi, Stier bi na izbore za HDZ išao u tandemu s Plenkovićem'

Ako Kovač i može dobiti HDZ-ov teren, pitanje je je li on rješenje koje bi potvrdili birači izvan HDZ-a koje više privlači Stier budući da je prepoznat kao umjereno desni političar čiji je credo demokršćanski. Za Kovača je pak nejasno što u stvari predstavlja, tumači Relković

Komentari 41

JP
juha_paradajzova
22:37 01.02.2020.

ja sam isto mislio da je plenki okej dok je došao na čelo adezeja, ali ovo što sad radi je dno dna, toliko korupcije uhljebljavanja i lopovluka, nemam riječi....

VL
JK
ja-kan
04:42 02.02.2020.

Kako god, tko god pobijedio u HDZ-u HDZ sigurno gubi parlamentarne izbore jer iza Plenkovića i njegove vlade ostaje korupcijska pustoš. Čak ni za vladavine notornog Sanadera nije bilo toliko korupcije, klijentelizma i stranačkog uhljebljivanja kao kod Plenkovića, po odnosu prema korupciji sve smo bliže Africi nego Danskoj.

VL
DU
Deleted user
22:31 01.02.2020.

Stier ima "sure" gene u obitelji - dok je Plenković samo jedan od četvoro karijerista iz MVPEI, odnosno dozvolite mi malo pojednostavljenje i možda neistinu - svi su oni iz istog hodnika u MVPEI i danas obnašaju najviše dužnosti u državi, što u usponu, što u silasku (KGK, Jandroković, Milanović, Plenković). Bilo im je jedino bitno u životu ostvariti karijeru - koju stranku su izabrali kao sedlo u koje će se uspeti, sad je prilično nebitno - i onda je bilo, gledalo se samo na šanse za strelovitu karijeru. Stier nije iz tog poglavlja, on je povratnik u RH i ima sasvim drugačiji background - a da se ne govori da on sklon krajnjoj desnici, slijedom obiteljskih linija. Tako da tandem Stiera i Plenkovića - to ne može biti drugo nego kratkotrajan savez za ostvariti neki trenutan interes, nema tu zajedničkih točaka.

VL
GL
Glavica
07:10 02.02.2020.

Plenkovic je politicki prevarant on i Bozinovic daju informacije novinarima tako da se rjese domoljublja

VL
GL
Glavica
07:14 02.02.2020.

Plenkovic cisti HDZ od domoljbski ministara a postavlja ljude koji nevilidu Hrvatsku sve to radi na podmukli nacin muti laze ministrima a oni mu vjeruju

VL
BR
BraniteljJakob
00:45 02.02.2020.

Danasnja najvaznija vijest dana je danasnji datum 02/02/2020! Moze se procitati i od napred i od nazad. Eto.

VL
SL
spusti_loptu
23:23 01.02.2020.

Hmm, pocelo je kojekakvo razvlacenje ove trojke po medijima. Mozda je nekakav cilj da ih se sto vise utopi u banalnost jer nemaju repove u korupciji pa ih se nastoji potisnuti u stranu drugim nacinima.

VL
ŹI
ŹIVAC
06:32 02.02.2020.

Prvi predsjednik je temeljio svoju politiku na širokoj fronti, pokretu nacionalnog osamostaljenja i suprostavljanja jasnom neprijatelju, jesnih ideologija negiranja nacionalne i svakojako druge ravnopravnosti što je generiralo rat u kojem su sudjelovali mnogi za koji ova trojka ne želi čuti ni vidjeti! Potom zalaganje za opće nacionalnu pomirbu koju je zagovarao prvi predsjednik, a koju ovi ne mogu ni čuti a kamoli vidjeti. Da ne govorimo o privatizaciji i modelu dvjesto bogatih obitelji, tom velikom krimenu prvog predsjednika! To žele? Hm

VL
PO
polovicaa
22:36 01.02.2020.

Stier je mogao ne jedanputa glasati u saboru I razvrgnuti koaliciju hdza sa hnsom I pupovcem ali nije....on je blijedi I bezlicni lik...a sad se skriva iza Kovaca....u stvari on je plenkijev covjek.

VL
NK
Najam krova
06:50 02.02.2020.

Plenković sve što radi je da osobno njemu bude dobro. Mogao se odreći HNS-a i s Stierom bi rasturao u HDZ-u, mogao se odreći korumpiranog Bandića i rasturao bi na parlamentarnim izborima, mogao je svoje ministre pa i Krstićevića a koji pune naslovnice maknuti od sebe. Međutim sve to ne bi bilo njemu osobno u prilog, ali bi bilo bolje za stranku.

VL
TT
tTony
16:46 02.02.2020.

Pupija niko ne spominje on je postiga sto niko nije u Hrvatskoj , preko pet tisuca srba koji nisu rodjeni ovdje dobit ce ili su dobli odobrenje za Hrvatsko drzavljanstvo i Putovnicu .

VL
BB
bruna_bruna
00:14 02.02.2020.

HDZ je interesna skupina ovih na vrhu..a članstvo ne bendaju ni malo.O SDP-u ne treba trošiti riječi...oni su zapeli u 45oj.Hrvatskoj je suverena desnica nasušna potreba...inače nas pokradoše i rastjeraše po bijelom svijetu.

VL
DU
Deleted user
23:04 01.02.2020.

..kad sam prije par godina(2016.god.) kovača vidio kako sjedi sa budom lončarom na komemoraciji pokojnom genscheru sve mi je bilo jasno..sprovod je prenosio drugi njemački program zdf..

VL
IL
ilijan
22:55 01.02.2020.

Stier je isto ne jak

VL
IV
IvoDivo
13:19 02.02.2020.

Stieru i sličnim maloumnicima nije jasno da je Plenković prihvatio u vladu HNS, pupavca i brojne deuge samo iz nužde i zbog apsurdnog izbornog zakona, a sve u interesu hrvatskog naroda, da može spasiti državu od propasti. .Sigurno da bi bilo Plenkoviću puno ugodnije da je imao na izboru neko centralnu ili blago desnu stranku kao što je HSS, no svatko normalan vidi da je npr. HSS sa beljakom gora od najgorih komunjara.

VL
ST
stefj
11:50 02.02.2020.

Danas se vidi koliko su Plenković i Stier različitih svjetonazorskih pogleda. Dok je Stier demokršćanin, Plenković ispada čisti socijalist-karijerist... No, tko god pobijedi na unutarstranačkim izborima, HDZ očekuje katastrofa na parlamentarnim izborima. Plenković se naprasno odrekao kompletnog desnog političkog spektra, do centra do krajnje desnice (koje kod nas niti nema), a da je pri tome samo ujedinio ljevicu jer je ušao duboko u njezin politički prostor... Ne samo da nije pokupio niti jedan glas ljevice, već ju je stisnuo u vrlo mali manevarski prostor, od poprilično lijevo do ekstremno lijevo... Rezultat toga je da će HDZ vjerojatno biti tek 3. opcija na izborima...

VL
DU
Deleted user
08:30 02.02.2020.

g.dis djeluje tako da ne vjeruje ni sam sebi ...pa kako ce mu povjerovati drugi...djeluje kao tipicni nagodbenjak...

VL
NA
Naj
10:12 02.02.2020.

Ovim uratkom pokušavate pomoći plenkiju. Uzalud vam trud trubači. Da nije klijenatalističke hobotnice hns već bi imali i formalnu koaliciju hdz-sdp, a trenutno imamo neformalnu. Sve bitne odluke u ovom sazivu sabora se donose većinom hdz-sdp. Istambulska, Marekeška, Referendumi ii ostale odluke u interesu vrhuške. Vjerujem da imamo za koga glasovati van velike koalicije.

VL
VI
Vik
07:20 02.02.2020.

Karamarko dolazi

VL
VI
Vik
07:22 02.02.2020.

Karamarko kralj svih hrvata dolazi da preuzme vladu

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.