Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćna presuda

D. Ramljak nezakonito je maknuta s dužnosti

Danica Ramljak
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
28.10.2014.
u 18:36

Za dvadesetak dana Ramljak očekuje i drugi spor, onaj o nezakonitom otkazu

Na Općinskom radnom sudu u Zagrebu donesena je nepravomoćna presuda prema kojoj je Danica Ramljak nezakonito razriješena dužnosti ravnateljice Instituta Ruđer Bošković (IRB). Podsjećamo, Upravno vijeće IRB-a nezakonito je smijenilo D. Ramljak uz obrazloženje da nema odgovarajuće znanstvene kvalifikacije za obavljanje dužnosti ravnateljice.

Za dvadesetak dana Ramljak očekuje i drugi spor, onaj o nezakonitom otkazu, a ishod tog spora ovisi upravo o presudi o nezakonitom razrješenju.

Ramljak nepravomoćnu presudu nije željela komentirati, niti odgovoriti na pitanje znači li to da postoji mogućnost da se vrati na Institut.

>> Danica Ramljak: Nije me smijenila Vlada nego Jovanović

>> Danica Ramljak: Tužim Antičića za klevetu

Komentara 12

Avatar jimyk127
jimyk127
19:59 28.10.2014.

Baš je bio aktivan taj Jovanović na uništavanju svega što je hrvatsko , pa i Instituta i njegove ravnateljice .Bravo Milanoviću kakvog si stručnjaka i rodoljuba izabrao na tako važnu funkciju ... tako važnu funkciju ...

MX
MXLCLGTG
18:43 28.10.2014.

Tko je smjenio ovu gospodju treba odgovarati jer je Radio protiv zakona Jovane javi se sam u remetinac mozda dobijes samo guliti krompir.

MA
Manolic
19:45 28.10.2014.

Danice vrati se !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije