Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O čemu se radi?

Culej objavio 'plan' pa poručio: 'Na godišnjem sam, zašto me ometaš na rođendan?'

Stevo Culej
Patrik Macek/PIXSELL
10.08.2019.
u 11:56

Stevo Culej je napravio i legendu sa simbolima

Saborski zastupnik Stevo Culej objavio je na svom Facebook profilu fotografiju 'plana'. - Imam plan - napisao je HDZ-ov saborski zastupnik uz fotografiju zemljovida. 

Na karti je vidljivo područje općine Ivankovo, u blizini Vinkovaca i Culejeve Jarmine, piše 24sata. Napravio  je i legendu sa simbolima koji predstavljaju tenkove, mitraljesko gnijezdo, glavni i pomoćni plan napada, logistiku, prvu pomoć i nešto što se zove "topnićka p." Za objašnjenje Culeja su kontaktirali iz 24sata.

Foto: Facebook/RTL

- Slušaj me ti iz 24 sata, zašto me ometaš na moj rođendan? - rekao je Culej - Ja imam svoj plan, a ti očito imaš svoj. Otkud ti pravo da me uznemiravaš? - odgovirio je na pitanje o kakvom se planu radi.

Poručili su mu da je saborski zastupnik i da mu je dužnost odgovarati na novinarska pitanja.

- Slušaj ti, moje radno vrijeme je završilo. Kad mi počne zasjedanje, onda me zovi. A sad kad sam na godišnjem, nemoj da me z********š - rekao je Culej i završio razgovor.

Ključne riječi

Komentara 62

JE
Jednakost
12:03 10.08.2019.

Nekad je veci intelektualac i od Glasnovica?

Avatar Dr Evil
Dr Evil
12:51 10.08.2019.

Od čega se ti Stevice odmaraš? Jel te toliko iscrpilo prodavanje magle naivčinama?!? Ti si ustvari "prodavač" jedino šta bi za to radno mjesto u Konzumu dobio 3.000 kuna a u Saboru za prodavanje magle dobiješ 15.000 kuna, moj Stevice.

MA
malena1983
14:05 10.08.2019.

Majka svih sirovina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije