Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odletio 6 metara

Čudom preživio: Vlak se sa 180 km/h zaletio u mladića

vlak
Reuters/PIXSELL
20.08.2013.
u 22:26

22-godišnji Darryl See je sa slušalicama na ušima hodao uz tračnice kada je na njega naletio vlak koji je vozio za Chicago

Amerikanac je čudom preživio nesreću u kojoj se vlak u njega zaletio sa 177 km/h, piše IB Times.

22-godišnji Darryl See je sa slušalicama na ušima hodao uz tračnice kada je na njega naletio vlak koji je vozio za Chicago. Mladić nije čuo trubljenje strojovođe zbog glazbe koju je slušao, a nakon udara odletio je šest metara u zrak.

Liječnici su mu ugradili metalnu pločicu u vrat te su operirali i nekoliko slomljenih kostiju. Očekuje se da će se potpuno oporaviti od nesreće, što čudi policajca Johna Boyda. - Strojovođa je kazao da je to bio izravan udarac. To je potpuno nevjerojatno. Vidio sam mnogo ljudi koje je udario vlak i nikada nije dobro završilo - kazao je Boyd.

>>Izbjegnuta nesreća: Teretni vlak projurio pokraj podignutih rampi!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije