Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ozlijeđena

Čudo - žena preživjela nalet vlaka u Vinkovcima!

pruga, zeljeznica
Marijan Sušenj/PIXSELL
05.09.2012.
u 07:41

Žena na koju je naletio putnički vlak teško je ozlijeđena. Nije poznato kako se našla na pruzi

Komentara 4

TI
tintilinic100
12:08 05.09.2012.

Nikad si nisam mislio da ovako izgleda kolodvor u Vinkovcima. Nevjerojatno.

GO
Gost
12:26 05.09.2012.

To je samo ilustracija, kao i što piše ispod slike. Al nije daleko da je kolodvor takav :) Isti je kao i u svim većim gradovima, betonjara, pusto, tmurno. I ljudi redovno idu preko pruge, jer pruga sijeće 2 dijelala grada, a tuda je najbliže za proći.

TI
tintilinic100
12:48 05.09.2012.

Gost Ilustracija (latinski) je crtež ili slika koja tumači, dopunjuje ili urešava neki tekst; odražava stil i ukus vremena te manire autora. Dokumentarističkoj ilustraciji je cilj što vjernije prikazati neki predmet ili događaj, a veliko je značenje imala prije izuma fotografije. ____________ Sada ponovno: Da li je to ilustracija Vinkovačkog kolodvora.?? (PS: Znao sam da to nije kolodvor u Vinkovcima)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije