Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI BORAC

Čudo u Brazilu: Beba proglašena mrtvom, pogrebnik osjetio otkucanje srca i spasio je

Beba - ilustracija
Pixabay
05.01.2022.
u 21:52

Stanje djeteta je sada stabilno i dobro reagira na tretmane, a njegova majka je otad otpuštena iz bolnice

Nevjerojatna priča iz Brazila dokaz je da su čuda još uvijek moguća. Nakon što je beba za koju se vjerovalo da je mrtva predana pogrebniku, pogrebnik je iznenada osjetio otkucaje srca te je tako spasio bebu.

Brazilka (18) iz Ariquemesa otišla je 27.prosinca liječniku zbog jakih bolova u trbuhu i krvarenja, te je brzo poslana kući. Nitko navodno nije primijetio da je trudna, a ubrzo je rodila  bebu – bez ikakve liječničke pomoći, prenosi Fenix-magazin. 

Nakon toga se vratila u bolnicu, a njezino novorođenče, koje je rođeno u sedmom mjesecu trudnoće, proglašeno je mrtvorođenim. Liječnici su pozvali pogrebnika i vratili se svom poslu.

Što se tada dogodilo, naprosto je nevjerojatno. 

Pogrebnik je prilikom pripreme novorođenčeta za nadolazeći sprovod, primijetio je da beba ima otkucaje srca. Odmah je pozvao hitnu pomoć koja je dječaka, koji je od tada kršten i zove se Augustus, odvezla na odjel intenzivne njege.

Stanje djeteta je sada stabilno i dobro reagira na tretmane, a njegova majka je otad otpuštena iz bolnice

Baka djeteta se obratila lokalnim medijima i vjeruje da liječnici u bolnici nisu ni pokušali “spasiti život djetetu”. Policija je nakon toga pokrenula istragu o bizarnom incidentu.

Gradski odjel za zdravstvo nastavlja inzistirati da je beba već bila mrtva kad je stigla u bolnicu.

- Za mene je to čudo. Vidio sam doktoricu koja je vrlo jasno rekla da je beba rođena mrtva. Pogrebno društvo je došlo po njega i on je bio mrtav. Nekako su mu se vratili otkucaji srca - kazao je glasnogovornik odjela za zdravstvo, prenosi Fenix-magazin. 

VIDEO: Veliki prosvjedi u Kazahstanu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije