Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZVAO NA UDOMLJAVANJE

Cro Cop otkrio sudbinu psića kojemu je tražio dom na društvenim mrežama

Mirko Filipović
Marko Prpic/PIXSEL
14.12.2021.
u 18:43

Zahvaljujem se svim dragim ljudima koji su poželjeli udomiti našeg Mirka ( tako će se zvati od danas po Lorenzovoj želji), napisao je poznati sportaš

Proslavljeni bivši hrvatski boksač Mirko Filipović Cro Cop raznježio je hrvatsku javnost prije nekoliko dana s objavom da se oprašta od napuštenog psića kojeg je pronašao jutros u Privlaci, a danas je objavio kako je psić udomljen. 

- Evo da javim da je pesek udomljen! Novi vlasnik je Lorenzo,dječak sa slike i njegova obitelj! Želim im puno lijepih zajedničkih trenutaka. Zahvaljujem se svim dragim ljudima koji su poželjeli udomiti našeg Mirka ( tako će se zvati od danas po Lorenzovoj želji). Mirko je otišao u odlične ruke i brzo će zaboraviti sve loše sto je prošao. Želju da udome peseka izrazilo je više od 50 ljudi i ukoliko još uvijek želite pružiti dom jednom dragom pametnom i vjernom prijatelju koji vas nikada neće prodati, iznevjeriti i napustiti i koji će dok mu srce kuca živjeti za vas, javite se u jedan od azila za napuštene životinje kojih na žalost ima jako puno i tamo vas čeka vaš najbolji prijatelj kojeg možete imati u životu - navodi se u statusu na Facebooku. 

VIDEO: Meteorolog otkrio kolika je vjerojatnost da na Božić padne snijeg


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije