Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZNATI UZROCI

Crna nedjelja i oko Karlovca: Dvije osobe poginule, jedan vozač pobjegao s mjesta nesreće

Prometna nesre?a u Dicmu, cesta zatvorena za promet
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/2
11.09.2023.
u 09:17

U nesrećama o kojima je ovog ponedjeljka izvijestila karlovačka policija poginule su dvije osobe, a ozlijeđeno ih je sedam

Čak četiri prometne nesreće obilježile su proteklu crnu nedjelju na cestama u Karlovačkoj županiji. Ukupno su dvije osobe poginule, dok je sedmero ozlijeđenih osoba, javlja policija. 

Prva nesreća zabilježena je jučer u naselju Turanj u Karlovcu jučer oko 14.15 sati, kada je motociklist (22) njemačkih registracija počeo pretjecati vozilo ispred sebe, no zabio se u automobil austrijskih registracija iz suprotnog smjera. Automobil je uslijed udara udario u zaštitnu ogradu, dok je motocikl bio odbačen na kolnik.

Kako javlja policija, 22-godišnjak je noćas preminuo u bolnici, dok su još lakše bili ozlijeđeni 58-godišnji vozač automobila i 63-godišnja putnica. 

Nakon toga, nesreća je zabilježena i u Lišnici kod Duge Rese oko 15.50 sati, a razlog je također bilo pretjecanje i sudar s vozilom iz suprotnog smjera. Naime, karlovačka policija javlja kako je 41-godišnji vozač automobila prešao u drugu traku i udario u motocikl zagrebačkih registracija iz suprotnog smjera. U ovoj prometnoj nesreći nema poginulih, no putnica na motociklu (42) teško je ozlijeđena, dok je vozač motocikla (46) lakše. 

POVEZANI ČLANCI:

Vozač (41) koji je uzrokovao ovu nesreću pobjegao je s mjesta događaja, javila je policija, no ubrzo je pronađen te je kod njega utvrđena prisutnost droge u organizmu.

Treća nesreća zabilježena je jučer u 17.20 sati u nasilju Prkosu Lasinjskom u Lasinju, kada je vozač (75) četverocikla pod utjecajem alkohola od 1,20 promila izgubio nadzor nad vozilom u zavoju. U ovoj nesreći vozač je teško ozlijeđen.

Posljednja nesreća o kojoj je karlovačka policija izvijestila ovog ponedjeljka dogodila se u naselju Blagaj u Slunju oko 19.50 sati, a u kojoj je smrtno stradao motociklist (67). 

- Motociklom zadarskih registarskih oznaka upravljao je 67-godišnjak te je pretjecao, ne djelu gdje je isto zabranjeno oznakom na kolniku, dva teretna vozila kojima su bila pridodana priključna vozila, a koja su se kretala u  istom smjeru. Uslijed navedenog, motociklom je udario u vanjsko ogledalo osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka kojim je vozač upravljao iz suprotnog smjera. Nakon toga je motociklom udario u teretno vozilo te potom i u drugo osobno vozilo karlovačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnjak, a čije vozilo se nakon toga počelo nekontrolirano kretati i udarilo u teretno vozilo - javlja policija, dodajući kako su lakše ozlijeđeni 51-godišnji vozač automobila i 51-godišnja putnica.

>> VIDEO Trčao od ruševina tijekom smrtonosnog potresa u Maroku, jedva izvukao živu glavu


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije