Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se u Rijeci

Crna maca Mikuljica pobjegla na putu u svoj novi dom

Mace iz N. Vinodolskog
Foto: Privatni album
1/4
21.07.2015.
u 19:31

Crna maca Mikuljica putovala je u novi dom na Cres, ali je pobjegla iz transportera koji se otvorio na parkiralištu u Rijeci. Potraga za njom traje već tri tjedna, a maca je zadnjih dana viđena kako traži hranu na placu, u blizini ribarnice. Vjeruje ljudima i prilazi im.

Mikuljica je samo jedna od 14 maca iz Novog Vinodolskog. Napuštene, gladne, bez vode i preplašene, pronašla ih je volonterka Maja iz Udruge Sretna šapa.

- Uz hranu macama je potrebna i veterinarska skrb, a nekima i sterilizacija. Hitno trebaju smještaj, barem privremeni. Ako ih ne možete udomiti ili smjestiti, možete pomoći dijeljenjem, donacijama, hranom – napisala je Maja na FB-profilu nakon što je pronašla mace. Na indiegogu je započela i kampanju za spas maca. Zamislila je da svaki udomitelj dobije paket hrane, a koliko će on biti vrijedan ovisi o tome koliko će novca prikupiti.

Novac možete uplatiti i na račun Udruge, IBAN HR8924020061100641906, uz napomenu da je za mace iz Mikulja. Dodatne informacije možete dobiti na telefon 091/78-81-646.

<<https://www.indiegogo.com/projects/owner-died-please-help-me-to-save-his-14-cats#/story

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije