Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Crna Gora na raskrižju između Europe, NATO-a i "srpskog sveta"

07.11.2023. u 08:30

Nema dvojbe da je ovo velika politička pobjeda cjelokupne prosrpske politike u Crnoj Gori. Mandić je, uz pokojnog mitropolita Amfilohija, proteklih desetljeća bio zaštitno lice "srpske Crne Gore"

Komentara 6

JO
JovanC
09:42 07.11.2023.

Srbija uz cetnistvo i pravoslavnu crkvu radi na ideji velike srbije. Dobili su pola bosne, sad su osvojili i crnu goru. Na popisu ce bit vise srba nego crnogoraca. Mi zabranjujemo ambleme pobjednickih postrojbi i zatvaramo ljude zbog pjevanja pjesama.

Avatar Behemot
Behemot
15:15 07.11.2023.

Pogledajte samo kako je Crna Gora ušla u NATO. Podrška je bila ispod 20%, NATO je platio agenciju da provede anketu, kada nije prošlo ponovili su to x puta i onda jednom na 11 ispitanika su imali 6 koji nisu protiv i hop, NATO okupira Crnu Goru. U Hrvatskoj je podrška bila 30%, u Finskoj 20%, Švedskoj 14%, ali demokracija je vladavina birokracije, zar ne, naroda sigurno nije.

KI
kimy
12:01 07.11.2023.

Kakav NATO, Srbija i sl. Što ne pišete o don Milu vladaru sa 25 godina staža i o njegovoj basnoslovno vrednoj imovini kao i vezama sa italijanskom mafijom za koje postoji optužnica u Italiji al ga je spasao predsednički imunitet? Možda ipak Crna Gora želi da se konačno odvoji od državnog kriminala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije