Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Crna Gora animiranim spotom u borbu protiv "đavolje gripe"

grip
YouTube
18.12.2009.
u 08:34

Svi su se oni okupili kako bi smislili strategiju borbe jer to je "nešto što leti po zraku i ne vidi se" tako da njihove sablje kojima se inače bore protiv raznih nemani u ovom slučaju nisu od pomoći.

I crnogorsko Ministarstvo zdravstva krenulo je u intenzivnu borbu protiv svinjske gripe, a za tu je svrhu snimljen i promotivni spot kojemu je namjera nasmijati i educirati. Glavni junaci ovoga animiranog spota s povijesnim elementima su stanovnici neimenovanog crnogorskog sela čiji je sumještanin obolio od "te đavolje gripe".

Svi su se oni okupili kako bi smislili strategiju borbe jer to je "nešto što leti po zraku i ne vidi se" tako da njihove sablje kojima se inače bore protiv raznih nemani u ovom slučaju nisu od pomoći.

Vođa skupine na kraju zaključuje da se protiv "te gripe" treba boriti pranjem ruku i provjetravanjem prostorija te da treba izbjegavati rukovanje. Svoje sumještane upozorava da stave maske namjeravaju li doći u bliski kontakt sa zaraženim.

Režiju spota potpisuje organizacija "The Books of knjige", a kako on izgleda, pogledajte i na našoj stranici:

 

Komentara 11

OB
-obrisani-
12:05 18.12.2009.

U Monte Negro ti je zmija oduvijek bila najsvetija životinja, \" leži a iđe \" jado čudo ti je to neviđeno !

IB
Ivana Brkić Ćubela
09:06 18.12.2009.

Ovo je Verzija Crnogorskog Pokemona zacetak bolesnih crtaca koji su ponizili duska dugouska,mikija mausa i kompaniju u ocima nevinih klinaca.uvek se pitam kako deca zapamte sve te likove,karikature Daj bre skidajte ovog POKERMONA sa aparata da idemo kući... *Radi sese spava *Rada (rada prim.prev. lokalna žena koja radi na blagajni kockarnice odnosno kladže :) )

GE
gerosimo
13:28 18.12.2009.

Vinko37............Ma mozete se vi crnogorci nama uvlacit u dupe koliko god hocete i krivicu prebacivati na druge ali Dubrovnik se nikada nece zaboravit, a kad dodjete u Dubrovnik proci cete kao ovaj taxista. http://www.jutarnji.hr/crnogorski-taksist--pedeset-ljudi-gledalo-je-kako-me-huligani-tuku-metalnim-palicama/413640/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije