Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvlačenje novca iz Dinama

Čovjek koji je na suđenju Mamićima sve priznao nekad je lovio prstace, a krajem '90-ih počeo je novi biznis

Obrat na suđenju Mamićima u Osijeku, još jedan okrivljenik Igor Krota sve priznao - arhiva
Borna Jaksic/PIXSELL
28.11.2023.
u 14:52

Stipančić i Krota zajedno su neko vrijeme lovili prstace u okolici Umaga i prodavali ih Talijanima, a nakon toga, dok je u Hrvatskoj bjesnio rat, prebacili su se na šverc šećera

Komentara 8

SS
simpatican.simpa
15:08 28.11.2023.

Kad će za svjedoka ili optuženika i Đuro Vreća i ostali njegovi kolege na Vrhovnom sudu koji su uredno primali stimulacije !?!? Ovaj slučaj Mamić je toliko nakaradan, šlampav , najvažnije je stvar da ima preko 200 svjedoka, i pola tona dokumentacije. Umjesto da se prvo utvrdi činjenično stanje , je li Mamić imao ugovor s udrugom građana Dinamo da može raspolagati novcima, da može novce transferirati po nekim čudnim oazama , dijeliti igračima kako se kome htjelo. I je li Mamić bio odgovorna osoba u Dinamu ?!?!? Ako je Mamić kriv za sve te nakaradne financijske transakcije onda su i mnogi drugi krivi - od cijele uprave i nadzornog odbora, ministarstva financije -porezne uprave i ostalih inspekcija, ministarstvo sporta, te HNS koji su šutjeli i bili dio te hobotnice.

JA
Jadran666
15:04 28.11.2023.

Znači jedino iskustvoj toj ekipi je bilo sa one druge strane zakona i onda od prstaca i šećera došli do Dinama. Nego hoće li barem netko u Hrvatskoj vratiti pokradenu lovu ili ispada da je Hrvatska zemlja po mjeri kriminalca gdje se financijski isplati kršiti zakon jer ne mogu ti oni toliko naplatiti koliko ti možeš pokrasti. Naime ti isti će dobiti posao sa državom koju su potkradali. Uvesti zakon samo jednom smijež zeznuti državu i to ti je bio prvi i zadnji put, doživoni privatnik sa zabranom poslovanja sa tvrtkama u državnom vlasništvu!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:51 29.11.2023.

Vidim da ovog Krotu ne brine puno što će biti. Što ti je ovisnost o igricama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije