Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema više spasa bijegom preko granice
Povratak na članak

Čolak priznaje da će Glavaš morati u zatvor kad potvrde presudu

Na reakciju zastupnika Drmića ministar Šimonović uzvratio je kako je odnos pravosuđa prema Glavašu jednak kao prema svakome drugome.

Komentari 13

MM
Mladen Miletić
20:50 11.02.2010.

Čolak priznaje da će Glavaš morati u zatvor kad potvrde presudu, i ako budu imali muda da je potvrde.

VL
BT
bili-tartuf
18:40 11.02.2010.

..i kazé Cólak,..\"ako ispeglas´Bosnu, vecá je od Evrope´´\".....

VL
OB
-obrisani-
18:42 11.02.2010.

Uspješna Hrvatska baš u svemu ne posustaje i ide do kraja..Dobri primjeri su da se hrabro ide do kraja EU rampe, do kraja kvalifikacija za World Cup u nogometu, do zadnjeg slobodnog mjesta na Haaškome sudu za ratne zločince, do kraja laži, prevare i obmane i do kraja limita uzimanja kredita..

VL
OB
-obrisani-
18:42 11.02.2010.

@ ŠtajerskiJanez S obzirom da kažeš da ideš na OPERACIJU: ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ Mogao si doći k meni da te ja operiram Ja dobro radim lobotomije Nadam se da će iz tebe odstraniti svu zloću ali ako svu zloću iz tebe otstrane,ane, neće od tebe ostati ništa Ako sve dobro uspije želim ti sretan put u PAKAO _________________________________

VL
OB
-obrisani-
18:47 11.02.2010.

Mozda majka Srbija hoce da ga primi?I hoce samo lepo da zamoli....

VL
OB
-obrisani-
19:44 11.02.2010.

Kada će Perković & co biti izručeni Njemačkoj?

VL
JM
Juraj_MALI
20:25 11.02.2010.

Doče maca na vratanca i to sama.

VL
MM
Mladen Miletić
21:01 11.02.2010.

A ako se sakrije dobro kao Mladić tko če ga nači ili isporučiti ovim sada kao pametnima ? Nisu li im ovi iz EU napisali idemo idemo i sa Glavatima u zatvor ?

VL
MI
misho32
22:10 11.02.2010.

zanima me da li će se po tom sporazumu izručivati Hrvatskoj iz BiH i drugi , posebno ratni zločici , a ne samo Glavaš. Zašto u Hrvatskoj ne funkcionira pravna država i zašto se pošteni građani Hrvatske moraju bojati hrvatskogog pravosuđa? Pa to je zato što je hrvatsko pravosuđu preuzelo metode rada Haaškog sud . Taj sud zatvara naše heroje i drži ih godinama zatočene , praktički ih je već osudio na višegodišnje robije i tako godinama zatočeni oni moraju dokazivati svoju nevinost . U kojoj se to državi na svijetu na taj način sudi , zatvaraju i osuđuju ljudi prije nego im se dokaže krivnja. Narod koji je pristao da se tako postupa sa njegovim herojima , najzaslužnijim za obranu domovine , ne može očakivati drugačiju pravdu niti za sebe. Jao si ga onom tko padne u ralje ovog našeg , ovakvog pravosuđa, koje odmah zatvara ,isto kao i Haag i na kojem se ne dokazuje krivnja već zatvoreni moraju dokazivati svoju nevinost.

VL
VI
Vito
08:31 12.02.2010.

Čolak priznaje da će Glavaš morati u zatvor kad potvrde presudu Hoće li čolak u zatvor kad oslobode glavaš krivnje? I kad šeks ode u zatvor? Jer je šeks bio nadređen glavašu i znao je što se događalo, a moždada je i sam to naredio kako bi smaknuo svjedoke koji bi ga mogli povezati s udba-om. Ne zaboravite, cijelo je vrijeme u vlasti, a pravi se da nema pojma što se događalo u Hrvatskoj prije 1989. godine. Na sreću Njemci su počeli zatvarate udbaše, a uskoro će nas anektirati. Kaomo će se onda skivati udbaši na vlasti?

VL
DE
Deprimirani
09:09 12.02.2010.

Ma neće taj nikada doći do pravog zatvora kao što nije nikada niti štrajkao! Ljuštio je kobasice i rakiju u Remetincu i u Osijeku da se je sve pušilo! Vidi se da ima dobre jatake i živce! Nije nikada bolje izgledao!

VL
OB
-obrisani-
10:47 12.02.2010.

Čolak priznaje ? A kaj je netko trazio nekakvo priznanja od tog nekog Čolaka ?

VL
OB
-obrisani-
11:33 12.02.2010.

..komunisti i UDBA-si koji su presli u HDZ. Jer prelazak u HDZ ih amnestira od njihove proslosti,dapace oni su ona najgora vrsta. Glume velike Hrvate i domoljube a sutra da se vrati Jugoslavija opet bi bili veliki Jugoslaveni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.