Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šalju uzorke neovisnom laboratoriju

Coca Cola se oglasila novim priopćenjem: 'Poslujemo prema najvišim standardima'

Coca Cola
Borna Filic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.11.2023.
u 19:35

Nakon slučaja trovanja pićem u Rijeci, još dvije osobe završile su u KBC-u Zagreb. Jedan je mladić imao samo blage promjene u vidu crvenila u ždrijelu i stanje mu nije zabrinjavajuće te je nakon obrade pušten kući. Drugi mladić kojem su se javili problemi nakon konzumiranja gaziranog pića trenutačno je u obradi. Slučajevi nisu povezani.

Coca-Cola Hrvatska potvrdila je ranije danas da zna za slučaj trovanja njezinom mineralnom vodom u riječkom kafiću, zbog čega je jedna osoba završila s kemijskom ozljedom jednjaka.

Večeras su se iz Coca-Cole oglasili novim priopćenjem u kojem navode da "posluju prema najvišim standardima kvalitete i zdravstvene ispravnosti, koji prolaze i kroz redovite vanjske kontrole. Usporedno smo proveli detaljnu internu istragu koja nije pokazala nikakve neusklađenosti u našoj proizvodnji. Dodatno, poslali smo uzorke neovisnom akreditiranom laboratoriju na daljnju analizu", naveli su.

Ministar zdravstva Vili Beroš će večeras oko 20 sati obići pacijente u KBC-u Zagreb  te dati izjave zajedno s ravnateljem Ćorušićem, priopćen je u utorak iz Ministarstva zdravstva.

Cijeli slučaj iz minute u minutu pratite OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar CHOW
CHOW
22:27 07.11.2023.

A što bi tek bilo da ne posluju po najvišim standardima?! Masakr?

Avatar Heisenberg
Heisenberg
23:09 07.11.2023.

Coca cola je jedno od mora smeća bez ikakove nutritivne vrijednosti.

DU
Deleted user
21:48 07.11.2023.

neovisan laboratorij, ? jel to kao sto je hrvatska neovisna hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije