Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proširile se društvenim mrežama

Reakcija Coca-Cola Hrvatske o strašnom slučaju trovanja: To je izoliran slučaj, zabrinuti smo i surađujemo

Čaša vode
Foto: Pixabay
1/6
07.11.2023.
u 12:20

U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima, oglasili su se iz Coca-Cole.

Društvene mreže preplavila su od ponedjeljka popodne upozorenja građanima da ne piju određene sokove i mineralne vode. Te su apele proširili građani, a ne proizvođači ili nadležne institucije te nije bilo nikakvih službenih informacija o tome jesu li poruke i objave istinite. Naime, u porukama koje se šire društvenim mrežama pisalo je kako je nekoliko ljudi hospitalizirano zbog toga što su se otrovali konzumacijom određenih pića. 

Poruke su se kao lavina proširile društvenim mrežama, pa i završile na portalima. Oglasili su se i iz Coca-Cole, koju u porukama spominju kao proizvođača navodno kontaminiranih napitaka. 

VIDEO U slučaj trovanja sokom uključen i Državni inspektorat. Oglasila se i riječka policija

"Svjesni smo izoliranog slučaja povezanog s jednom staklenom bočicom Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate 330 ml. Izražavamo našu duboku zabrinutost i nadamo se brzom i potpunom oporavku osobe uključene u ovaj slučaj. U potpunosti smo otvoreni za suradnju sa svim nadležnim tijelima", priopćili su iz Coca-Cole. 

VEZANI ČLANAK 

Vezano uz mogući slučaj trovanja vodom iz boce, iz KBC-a Rijeka javljaju da su imali slučaj kemijske ozljede jednjaka, no ne navode uzrok tome. Opširnije čitajte OVDJE

O svemu su se oglasili i iz MUP-a, iz DIRH-a te NZJZ Primorsko-goranske županije

VEZANI ČLANCI 

Komentara 29

IV
ivica.vranjic
14:57 07.11.2023.

U Hrvatskoj je voda iz slavine pitka i kontrolirani vodoopskrbni sustavi imaju zdraviju vidu od bilo koje flaširane. Zašto ne pijete zdravu vodu već plaćate preskupu flaširanu?

LO
Loro1
14:36 07.11.2023.

Pijte vino, pivo ili običnu vodu😂

Avatar Marko
Marko
12:57 07.11.2023.

Bili su zaposleni Nepalci na čišćenju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije