Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CMS i GONG:
Povratak na članak

Predsjednica treba deklarirati svoju povezanost s Zdravkom Mamićem i HNS-om

U svrhu zaštite vlastite vjerodostojnosti, a posebno imajući na umu slučaj "Konzultantica", predsjednica bi trebala javnosti deklarirati osobnu, društvenu, političku i poslovnu povezanost sa Zdravkom Mamićem i HNS-om, stoji u priopćenju

Komentari 75

Avatar abakus
abakus
13:54 20.06.2016.

CMS i GONG moraju deklarirati svoju osobnu, društvenu, političku i poslovnu povezanost sa SDP-om kao strankom i Zoranom Milanovićem.U izrazito osjetljivoj političkoj situaciji koju imamo u zemlji i u kontekstu opće društvene, demografske i gospodarske krize koja prijeti njezinim urušavanjem, organizacije koje se uporno predstavljaju kao neovisne i s te pozicije uzimaju si pravo prozivati razne čimbenike i pojave u društvu moraju imati dokazanu objektivnost, neutralnost i vjerodostojnost ako već istupaju u društvu i traže da im građani vjeruju. Stoga bi u svrhu zaštite vlastite vjerodostojnosti, a posebno imajući u vidu brojne slučajeve u kojima su se otvoreno svrstali na jednu ideološku stranu umjesto da su ostali neutralni, trebali javnosti deklarirati osobnu, društvenu, političku i poslovnu povezanost sa Zoranom Milanovićem i SDP-om. Podsjećam da većina građana već odavno te dvije organizacije povezuje sa SDP-om i smatra ih "civlinim" krilom te stranke kojima ona dok je na vlasti osigurava izdašna sredstva iz proračuna tj. plaća ih da rade za njen račun novcem svih građana Hrvatske. Građani zato opravdano očekuju da CMS i GONG javno deklariraju svoj (potencijalni?) sukob interesa, jer ako to ne naprave sve njihove inicijative, čak i ukoliko štite javni interes, završit će u zaleđu - tj. biti prokazane kao samo još jedan pokušaj manipulacije građana od strane SDP-ovog "civilnog" krila i u korist njihove ideologije.

VL
KA
KaNiDora
13:38 20.06.2016.

tko o čemu ku?va o poštenju, bravo braco Pusić, doći će mečka i pred tvoja vrata

VL
DU
Deleted user
13:42 20.06.2016.

"objektivne" civilne udruge su otvoreno stale na stranu terorista.Čudno da nisu slali poruke povezanosti Jovanovića i paljenja Hr zastave ili Ostojića i crtača svastike ili kako to da četnik Nikolić određuje Josipoviću kako će izgledati Hr udžebnici Čudno da susu uvijek neovisni i na strani SDPa a još čudnije da im mediji ne očitaju bukvicu o dosljenosti i objektivnosti već skupa godinama rade na podjeli društva .

VL
CC
Custom-crew
13:42 20.06.2016.

Svi smo uz predsjednicu, svi smo uz HNS. Svi smo uz hrvatski narod. Kaznit treba huligane do kraja, ne može uvjek se kažnjavati svi i da ispaštatamo zbog 30 huligana. Neka svako osobno plati kaznu. A ne HNS. HNS nije doveo huligane znamo tko iza njih stoji.

VL
OL
olrajt
14:35 20.06.2016.

Eto ,to je to !Oni koji su najviše krivi za stanje u kojem smo se našli sada bezočno napadaju one koji su napadnuti!Tzv. civilne udruge i SDP nosioci su svega zla u Hrvatskoj!

VL
Avatar navijač
navijač
14:11 20.06.2016.

CMS i GONG takođe trebaju deklarirati svoje odnose sa razbijačima Hrvatske i onima koji nazivaju Hrvatsku slučajnom državom.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
14:12 20.06.2016.

SDP-ove udruge poput jugofilnog tzv. Centar za mirovne studije i GONG-a prozivaju predsjednicu? Ha ha ha ha! Drugarice i drugovi, da niste pobrkali statuse? Predjednice, rastjerajte tu žgadiju.

VL
ST
stric8
13:50 20.06.2016.

....nevladine udruge nastavljaju terorizam i izazivanje građanskog rata u RH.... pod hitno im obustaviti donacije iz proračuna RH....

VL
PO
portugisac
14:17 20.06.2016.

Neki CMS i GONG pozivaju se na "konzultanticu". Kao prvo ako su slušali i čitali povjerenstvo o sukobu interesa primijetili bi da "konzultantica" ne postoji. Povjerenstvo je niti jednom riječju ne spominje. Znači sve je bilo napuhano od strane novinara i ovakovih kao što je GONG. Povjerenstvo je donijelo odluku da je Karamarko u sukobu interesa jer se je na nezvaničnome sastanku u vladi izjasnio protiv arbitraže. On smatra da je bolje dogovor nego arbitraža i ne plačati advokate u Americi 5,5 milijuna dolara godišnje. To mu je sav grijeh. Nadalje GONG proziva predsjedicu da se izjasni u vezi sa Mamićem. Smatram da kao prvo treba GONG a posebno Zelić da se izjasne o svojoj vezi sa SDP-om. Ako GONG to ne učini može oćekivati da će ga se to na ulici pitati.

VL
Avatar CHOW
CHOW
13:40 20.06.2016.

To je začarani krug kao hobotnica povezan a jedino ga može srušiti narodni puč.

VL
ST
stric8
13:54 20.06.2016.

....gong i cms treba nazvati pravim imenom ...terorisi" .... i sve deklarirane članove pod rotirkama dopratiti do Bajakova.... terorizam van iz RH

VL
LJ
LJU39
13:38 20.06.2016.

pa povezana je sa svojom reprezentacijom..sta vi zelite tu okrivljivat..nije zlocinac kao vi i ti placenici od vas..presjednice nemoj se sramotit rec glupanima..

VL
ME
Merlin
14:38 20.06.2016.

abakus je postao odličan komentar. preporučam svima da ga ne preskoče!

VL
MI
Mimizo
14:04 20.06.2016.

gong bi trebao ići na izbore u koaliciji sa sdp om

VL
GO
Goldstadt
14:47 20.06.2016.

ove udrugice i drugarice i drugove u njima od dva i pol člana, promptno ugasiti sa kerozinom i njihovim članovima,

VL
VE
verica2
14:59 20.06.2016.

"Predsjednica treba deklarirati svoju povezanost s Zdravkom Mamićem i HNS-om." Kakav je to govor i što uopće znači "deklarirati svoju povezanost"?

VL
ST
Starotopoljanin
14:39 20.06.2016.

pa gdje bio taj cms i gong dok su huligani vladali i unistavali hns,za vrijeme mesica i josipovica,onda su svi sutjeli nije to nastalo za vrijeme nase predsjednice drugovi,nehrvatski.zasto je vama mamic kriv,zato sto vodi dinamo i dobro posluje,a nasa predsjednica ima pravo da prijateljuje sa kime hoce,vi bi to zabranili.

VL
EL
EldersRealm
14:20 20.06.2016.

SDP i Most trebaju deklarirati svoju povezanost s udrugama Nas Hajduk i Zanas Dinamo i preko tih udruga, povezanost s bakljasima. Usput neka deklariraju i svoju umijesanost u sticenju Poljudskih crtaca i dugogodisnje ignoriranje nasilja ovih udruga i teroriziranje Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
14:57 20.06.2016.

Neka GONG i CMS deklariraju svoju vezu sa Sorošom...

VL
Avatar MK
MK
15:22 20.06.2016.

Neka Aleksandar Stulhofer i Nenad Zakosek deklariraju svoju povezanost sa pedofilijom...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.