Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žali
Povratak na članak

Clinton se ispričala što je Trumpove birače nazvala "šakom jada"

- Oni su "rasisti, seksisti, ksenofobi i islamofobi. Pred vama je izbor, kazala je Clinton.

Komentari 16

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:16 11.09.2016.

To je čula od Zokya..... a on se nikome ne ispričava

VL
LI
lipotan
07:14 11.09.2016.

njeni biraci. su vise od sake jada.svi oni sto do je drzavnu sisu I ne daju nista za ovu zemlje samo hoce vise i jos vise freebees,zato I nije cudo da je drzava tu di je.A nju osobno triba u zatvor.

VL
DU
Deleted user
09:01 11.09.2016.

isti Zoka!

VL
MX
Mister X
09:48 11.09.2016.

To smo uvijek i mislili da su Amerikanci isto kao Srbi i dio Hrvata kako znamo šaka jada a sada imamo i priznato javno od buduće njihove predsjednice ... Ako računamo da će žene većina birati Klintonicu ( Kao štoto su crnci birali crnog nobelovca Huseina ) ; koji je kako znamo ratom riješio mnoge "zločeste" isalmiste-= teritorijaliste napravio pravi mir tamo u njihovim domovinama za nagraditi je samo još jednom nobelovom za mir... ( smirio mnoge mrtve pa je nastao super mir barem od njihove strane !)

VL
Avatar dobry
dobry
18:53 11.09.2016.

Ishitrena izjava H. Clinton, što znači da joj situacija ne ide u prilog.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:32 11.09.2016.

Koga briga, Soros i njegova družina su stvarni vladari.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
07:46 11.09.2016.

Nezaboravimo na to da je politika Klintona isto napravila Hrvatskoj veliku štetu u Vanjskoj politici da je Klintona bio rekao EU u vezi problema sa Slovenijom u vezi nesporazuma o Granicama Hrvatske i Slovenije da primi Sloveniju u EU a da pogranične teritorije riješi kasnije nakon ulaska Slovenije u EU a potom pitanju Hrvatska danas mora imati komplikacija o priznavanju Hrvatskih granica sa Slovenijom koje po pravilu nije trebalo doći ali kako nam je poznato da Klintonova vanjska politika je ugrozila Hrvatska prava na svoje prave granice koje su u pitanju danas sa Slovenijom i BiH pa po tom pitanju Hrvati trebaju bez oklijevanja i biranja rijeci jednom odgovoriti Američkoj Vanjskoj Politici da se nemiješanju tamo gdje joj nije mjesto i gdje se ne radi o ugrožavanju Američkog suvereniteta . Da bi stvari stajale bolje sa Amerikom Amerika kao prijatelj Hrvata je dužna obrazložiti zašto nije ispunila dužnost prema Dr.Franje Tudjmana da mu oda počast na Mirogoju u Zagrebu nego je dokazala da ga ignorira sa nedolazak na zadnju počast Hrvatskog prvog precjednika je pljuska Hrvatskoj a mi danas tu se guramo i prihvaćamo Američku Vanjsku politiku koja nam je donijela veliku Tugu i Žalost koja se nije riješila dan danas dok god Hrvatska Vlada i Precjednikne dignu glas za Hrvatsku i prvog Hrvatskog Precjednika Dr.Franje Tudjmana. Hvala sa ZDS!

VL
OS
osica
11:44 11.09.2016.

A za plagiat se moraš još ispričati.

VL
Avatar mason
mason
07:01 11.09.2016.

Hillary se ispricala prije izbora a Milance ce poslije izbora.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
07:26 11.09.2016.

Da Clinton se nabrzinu ispričava Trampu i isto tako za rat u Iraku a još treba da nadoknadi sa isprikom za svoga muza Klintona koji je zaustavio Dr.Franju Tudjmana u HiH i isto tako o nametanju Dejtonskog Sporazuma koji nje riješio problem BiH umjesto dase je dopustilo da Oluja pod voljom Ante Gotovine dovrši Hrvatski HOP. Da bude problem riješen u BiH da se nestvaraju komplikacije u BiH i da se uspostave prave granice Hrvatske na Drini gdje i pripadaju i da se nastave braniti sa ZDS!.

VL
MA
marengo1
11:42 11.09.2016.

Prva predsjednica u istoriji USA... Neka je sa srecom Hillary. Nadam se da ces donijeti mir svijetu...

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
08:58 11.09.2016.

Ne treba nju osuđivati.Žena je ozbiljno bolesna jer ima bolest centralnog nervnog sistema.Zato ima pravo na razumijevanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.