Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Članovi Prljavog kazališta doživjeli prometnu nesreću u BiH

Jasenko Houra i Hrvoje Mlakar, članovi Prljavog kazališta, lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila kod mjesta Kočerin u Bosni i Hercegovini.

Komentari 8

OB
-obrisani-
20:31 14.12.2009.

To ti je kad prljavci moraju po bosanskim vukojebinama pijevati za bandića!

VL
OB
-obrisani-
22:26 14.12.2009.

Svirali oni za Bandića ili ne, TUĐMAN već sada ima veću potporu u Hercegovini, a do izbora ima još dva tjedna. Što je ono Bandić rekao o trećem entitetu? da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 6666 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
MA
maraton
11:31 15.12.2009.

\"Šporko kazalište\" mi je uvik bilo draže od \"Valjka\" ali sad i nisu.Imaju svoju domovinu i tribaju za izbore svitar u njoj a ne obilazit inozemstvo.Nije mi drago radi prometne,ali mi imamo bolje ceste od njih a ima još drugih kandidata.Oni sviraju ćoviku koji je dobija stipendiju općine Grude koje nisu u Hrvatskoj i svi se moraju pomiriti s ton ćinjenicon.Mi smo dvi države i Banditić je stranac.

VL
Avatar billybull
billybull
04:52 15.12.2009.

zmijica, tudman nema sanse (hvala bogu), to je i odavdje iz amerike vidljivo....a zona sumraka, gle, mi hrvati niti znamo niti nas zanima kako lokalno stanovnistvo susjedne nam drzave naziva svoje pokrajine...da li po svojim pravoslavnim vladarima, da li po obliznjim naseljima, ili kako vec ne...nama je sve to bosna...

VL
Avatar hudikadr
hudikadr
21:28 14.12.2009.

Tak im i treba kad su za bandita Bandića ! A volio sam ih i cijenio ! Ako su spremni nastupiti za tog kriminalca tada su - govna !

VL
OB
-obrisani-
22:00 14.12.2009.

crveni kmeri: gusar i orhidej Što je ?! Nešto vam nije jasno,ha? .Nisu bili u vukojebinama Bosne,već u Hercegovini,naučite povijest,ne bi vam škodilo,dosta je bilo da vas Mesić uči hrvatskoj povijesti....,ako je Bandić kriminalac,onda kako to da nije kriminal nelelgalnoo posjedovanje četiri stana od strane Josipovića,od kuda? Profesorske plaće?,ili možda od haškog doušništva? Nije li to malo veći kriminal od onog što radi Bandić npr,jer ovo što radi ovaj drugi je i između ostalog služenje stranim interesima protiv Hrvatske..Nije li kriminal i ono što je Mesić tražio,a to je vila nakon isteka mandata...,naravno kriminalci i lopovi bi bili samo u slučaju da pripadaju desnoj političkoj orjentaciji...naučite se malo kulturi ophođenja....Bandić sve i da jeste kriminalac,prije će dobiti moj glas od milijun Josipovića i Pusićki kojima se gadi riječ \"hrvatski\"...,ali eto moraju živjeti..

VL
BJ
bj1204
22:26 14.12.2009.

U krizi se ne pita

VL
OB
-obrisani-
10:27 15.12.2009.

billybull, Vladajuća oligarhija u Hrvatskoj najviše se boji TUĐMANA, jer je on jedini koji je u stanju promijeniti ovu podaničku politiku koja se vodi od 2000. Tuđmanu se diže kosa na glavi od \"domaćih zadaća\" iz Bruxellesa i Haaga, isto kao i mnogim Hrvatima. Za razliku od ostalih kandidata, jedini spominje treći entitet u BiH, to ne podržavaju ni domaći vazali ni europski kvazipolitičari, oni su opet smislili novu varijantu propale jugoslavije, sada se to zove \"jugosfera\". Zato ga mediji, koji su većinom u vlasništvu stranaca tako napadno ignoriraju. Jedna od njihovih smicalica je i ta glasina \"nema šanse\", međutim postoje i ankete koje se neobjavljuju u medijima, a te pokazuju nevjerojatan rast podrške Tuđmanu, posebno nakon što je prošli tjedan Tuđman obišao BiH, a Bandić se izjasnio protiv trećeg entiteta. da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 65 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.