Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Članovi Prljavog kazališta doživjeli prometnu nesreću u BiH

jasenko houra
Arhiva VL
14.12.2009.
u 19:45

Jasenko Houra i Hrvoje Mlakar, članovi Prljavog kazališta, lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila kod mjesta Kočerin u Bosni i Hercegovini.

Jasenko Houra i Hrvoje Mlakar, članovi Prljavog kazališta, lakše su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila u kasnim poslijepodnevnim satima u mjestu Kočerin kod Širokog Brijega.

U prometnoj su nesreći sudjelovala tri vozila i to kombi renault u kojem su bili članovi zagrebačkog benda, zatim terenac land rover discovery, kojim je upravljao Mostarac C.C (50) te škoda felicia za čijim je upravljačem bio Širokobriježanin M.M. (36).

Kako se moglio vidjeti na mjestu događaja, na cesti Posušje - Široki Brijeg, škoda felicia skretala je prema Kočerinu, a iza nje se zaustavilo kombi u koji je velikom brzinom udario terenac.

Houra se poslije nesreće žalio na bolove u vratu, a Mlakar je zadobio lakši potres mozga. Naime, glavom je udario u sjedište vozila. Nakon pružene prve pomoći pušteni su na kućnu njegu.

Grupa je, inače, sinoć gostovala u Širokom Brijegu.

Komentara 8

OB
-obrisani-
22:26 14.12.2009.

Svirali oni za Bandića ili ne, TUĐMAN već sada ima veću potporu u Hercegovini, a do izbora ima još dva tjedna. Što je ono Bandić rekao o trećem entitetu? da LIJEPA ostane NAŠA, moj glas ide TUĐMANU još samo 6666 dana mesića pozdrav vaš zmijicamala

MA
maraton
11:31 15.12.2009.

\"Šporko kazalište\" mi je uvik bilo draže od \"Valjka\" ali sad i nisu.Imaju svoju domovinu i tribaju za izbore svitar u njoj a ne obilazit inozemstvo.Nije mi drago radi prometne,ali mi imamo bolje ceste od njih a ima još drugih kandidata.Oni sviraju ćoviku koji je dobija stipendiju općine Grude koje nisu u Hrvatskoj i svi se moraju pomiriti s ton ćinjenicon.Mi smo dvi države i Banditić je stranac.

OB
-obrisani-
20:31 14.12.2009.

To ti je kad prljavci moraju po bosanskim vukojebinama pijevati za bandića!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije