Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suzana Hitrec

Članica Ekspertne radne skupine zatražila od Šustara povlačenje njezina imenovanja za savjetnicu

Suzana Hitrec
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/5
02.06.2016.
u 22:20

Ministar Šustar danas je novinarima rekao da se nakon skupa podrške kurikularnoj reformi treba vratiti tome poslu

Članica Ekspertne radne skupine za provedbu cjelovite kurikularne reforme Hrvatske Suzana Hitrec priopćila je danas da je zatražila povlačenje imenovanja za posebnu savjetnicu ministra obrazovanja te da s kolegama iz Ekspertne skupine ostaje pri zahtjevu za razrješenje.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar danas je novinarima rekao da se nakon skupa podrške kurikularnoj reformi treba vratiti tome poslu, da još nije razriješio Ekspertnu radnu skupinu te izvijestio da će Suzana Hitrec biti njegova savjetnica.

"Pristanak Suzane Hitrec, kao članice Ekspertne radne skupine, da bude moj posebni savjetnik i da nam pomogne jedan je vid kontinuiteta", rekao je.

Nakon te izjave, članica Ekspertne radne skupine, predsjednica Udruge ravnatelja srednjih škola Suzana Hitrec, medijima je proslijedila svoj dopis ministru Šustaru, kojim ga "moli za povlačenje" njezinog imenovanja za posebnu savjetnicu ministra, "iz osobnih razloga".

Medije je također izviestila da "sa svojim kolegama iz Ekspertne radne skupine ostaje pri zahtjevu za razrjesenje kao članica Ekspertne radne skupine". 

>> Ministar Šustar: Ostavka mi ne pada na pamet jer još ima puno posla

>> Jokić zahvaljuje i bebama i mladima i bakama, Šustar poručuje da ne pomišlja na ostavku

Komentara 9

BK
branko-kockica
22:34 02.06.2016.

Po Jokićevoj kukurikulikarnoj reformi Boži Petrovu će se prenostrificirati diploma iz psihijatra u pacijenta.

Avatar Britko
Britko
22:45 02.06.2016.

Pa-pa draga!

ZV
Zvonko60
22:43 02.06.2016.

G. Postolar i vrag stara prica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije