Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan prizor

Cisterna se zabila u auto i zapalila na autocesti

Detroit,cisterna,požar
Foto: wxyzdetroit screenshot
11.03.2015.
u 17:05

Nesreća se dogodila u blizini američkog grada Detroita

Cisterna se zapalila nakon sudara s osobnim automobilom na autocesti u blizini američkog grada Detroita.

Kako javlja RT, još uvijek se ne zna ima li ozlijeđenih, a autocesta je zatvorena za promet u oba smjera jer se vatra širi i kanalizacijom.

Vatrogasci su na mjestu nesreće i pokušavaju obuzdati požar.

>>Tražio da se provoza pa izgorio u jaguaru

>>Nesreća u Zagrebu: Čudom preživio nalet vlaka!

Komentara 4

DU
Deleted user
21:05 11.03.2015.

Neznam bas ante ali sve cisterne koje iz mog kraja prelaze u usa su tandemi i ni jedna nema vise od 20 000 kg robe.a o teretu ko ga zna jer ima i pregrade tako da u isto vrijeme vozi i diesesl, regular, 91, etc.... A nije ni vazno, meni je interesantno to sto sve ovakve vijesti kada dojdu doma ispadaju vauuuu masivne. Sta bi bili da vide b train ili lvc ???? To bi bilo kaj je masivno....

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
20:06 11.03.2015.

tesko da je tandem. Vjerojatno tridem. Kapacitet 30 kubika. Posto se zapalila vjerojatno je vozila gorivo. oko 35 000 litara. zavisi jeli diesel ili benzin.

DU
Deleted user
17:19 11.03.2015.

Masivna ???? Pa cisterna je tandem, dvosovinka sa max zapreminom 20 000 kg. nista masivnija od onih koje voze po nasim cestama.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije