Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FURIO RADIN
Povratak na članak

'Cilj referenduma etnički je čista Hrvatska u kojoj će Hrvati moći tući Hrvatice'

Ja sam kao jedini kandidat dobio 3100 glasova u bazenu od ukupno 17.000 birača u svojoj izbornoj jedinici, dok je gospođa Markić jedini put kad je sudjelovala na izborima u drugoj izbornoj jedinici, koja broji 300 ili 400 tisuća birača, uspjela osvojiti svega 1717 glasova

Komentari 24

LO
lolalola15
12:33 23.05.2018.

g. radin u kojem djelu ste isčitali ovakve gluposti koje tvrdite. možda u smanjenju broja zastupnika u saboru od 100 do najviše 120 , ili u broju pripadnika manjina (6 zastupnika) ili u broju 3 za preferencijska glasa. ili ste potpuno glupavi kad ne razumijete ili svjesno, zločesto manipulirate što je za svaku osudu. nisam još potpisala, ali kad vidim kako u glas i vladajući i oporba pljuju i na sve načina pokušavaju da ovo ne uspije - moram. očigledno im se svima ovime izbija mogućnost manipuliranja rezultatima na izborima i političke korupcije koja je na dijelu - kako sa manjincima tako i sa strankom koja uđe na jednoj listi u sabor (hns - sami bi sabor gledali na tv), a onda stvara većinu s drugom.

VL
PP
pp
12:38 23.05.2018.

Kakve bedastoće. Za nevjerovati...

VL
PP
pp
12:36 23.05.2018.

Ljevica je totalno izgubila tlo pod nogama. Ovo je takva provala da ne znaš jel tip stvarno to misli ili je šaljiv. Jer ako to stvarno misli onda je ovo provala stoljeća. Naprosto si ne možeš zamisliti na šta su spali. Na ovakve provale. Mahnitanje, padavičarenje, izmišljanje, manipuliranje, laži i klevete. Jer argumenata nemaju. Vjerojatno se zato i ponašaju ovako bedasto. Znači najbolja anti reklama za ljevicu danas su sami ljevičari. Vrijeme ih je pregazilo.

VL
CA
cortesova arkebuza
22:44 23.05.2018.

Redikula bi tribalo upitat koliko manjinaca ima u talijanskome parlamentu i postoji li predstavnik hrvatske manjine,moliških hrvata u Italiji koji ima “zajamčeni mandat“ kao on u parlamentu Republike Italije ??? Triba podržat referendum obavezno,gazit ovakvu gamad koja je sama sebi svrha.

VL
BA
bakulušić
13:43 23.05.2018.

Cijela Europa ima osam manjinskih zastupnika, Hrvatska sama ih ima osam. U preostalom dijelu svijeta manjinski zastupnici postoje u nekolicini zemalja tzv. iščašene demokracije. Venecijanska komisija manjinske zastupnike tretira kao privremeno rješenje. Samo Radin i Pupovac to promatraju kao stalno rješenje ili barem rješenje dok su oni živi. I govore o stečenim pravima. A stekli su ih, najvjerojatnije, na ručku sa Sanaderom u jednom boljem restoranu. Oh, Bože, baš svašta čujemo od "uvaženih saborskih zastupnika"!

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
21:50 23.05.2018.

lupa čovjek bez veze o etničkom čiščenju jednostavno svaka nacionalna manjina ima pravo na svoj jezik materinji i druge stvari al se ljudi bune s pravom i razlogom zašto nekom kao manjini dat dva ili tri pa i pet mjesta u vladi a drugom jedno i onda da ti manipuliraju s tim i ruše ili dižu neku vladu a ako li iko ima bogme velika prava i najviše ustupaka u ovoj državi bogme su to njegovi i pojedine druge manjine .jednostavno ne drži vodu i kraj debate s umišljenim bolesnicima koji pokušavaju narodu hrvatske nabit nekakve nebuloze o ugroženosti i koliko li ih je uopšte ugroženo valjda če opet počet isto ko i za juge čim se rodi ovaj ili onaj hrvati su genocidan narod što več i sad rade al neide im se iz takve hrvatske nikud jer bi tamo negdje drugdje bili niko i niš ili ti niko nebi niti mrio niti čuo za takve bajače koji svugdje vide mrak a bogme lijepo žive u toj državi

VL
PP
pp
12:42 23.05.2018.

Kad bubneš i ostaneš živ...

VL
RI
ribnjačar
13:37 23.05.2018.

"Kasapović dalje navodi kako je Furio Radin, zastupnik talijanske nacionalne manjine koji je na parlamentarnim izborima 2011. u Hrvatski sabor na svoje rezervirano mjesto sjeo bez konkurencije te je mogao postati saborski zastupnik samo s jednim, dakle vlastitim glasom, što već samo po sebi dovoljno jasno govori o paradoksalnosti trenutnog izbornog sustava, nazvao Milorada Pupovca “povijesnim vođom” srpske manjine u Hrvatskoj." ovi nametnici i manipulatori su potpretsjednici Sabora a koriste rezervirana mjesta u saboru RH za svoje mutne planove . jedan drži ljestve a drugi skače po naputke preko istočne ograde.svoje usluge i uloge za "stabilnost Vlade " bez obrazno naplačuju na štetu svih nas u Hrvatskoj ( ..jer manjine nemaju stvarne koristi od njihovog biznisa ) ! ukidanje mjesta za takve u Saboru , nije diskriminacija nego reset gluposti, je samo ukidanje privilegija... kad je politika Vlade toliko odnarođena pa ju tek ovakvi mešetari i smutljvci drže matematički na nogama, vrijeme je za buđenje i Narod makar potpisom . kad vidim tko je sve protiv , normalno je da sam ZA

VL
Avatar Vukomerec
Vukomerec
12:57 23.05.2018.

Radina poslati psihijatru na dijagnozu.

VL
AL
Alkana
11:19 24.05.2018.

Naravno da treba potpisati oba referendumska pitanja inače se nećemo riješiti ovakvih uhljeba tipa Radina i Pupovca koji već 25 godina osobno dobro žive na račun svih poreznih obveznika a za svoje pripadnike manjine ne čine gotovo ništa. Samo pljujuu po Hrvatima i ucjenjuju svojim glasom svaku dosadašnju vladu pa i ovu. Ugledajmo se na demokratsku Europu koja uglavnom nema nijednog manjinskog zastupnika ili uopće ne priznaje manjine, a ništa im, ne nedostaje kao ni našim manjinama.

VL
PP
pp
12:33 23.05.2018.

Bože mili koji cirkusant...

VL
DR
drenova2
11:41 24.05.2018.

U Hrvatskoj živi samo jedan Talijan: Furio Radin! U Italiji ne živi ni jedan Hrvat!?

VL
JO
jocorluka
18:52 24.05.2018.

Pitam ja ovog profesionalnog talijana,gdje su prava hrvata u trstu ili u venecij, u venecij ima 50 000 hrvata i ne cuje se za njih,istina krive su ove nenarodne vlasti u hr,ali druze radin kao deputat trebao bih znati neke cinjenice.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
21:54 25.05.2018.

Jednostavno, kada ovo pročitaš ne možeš vjerovati da ovaj čovjek sjedi u Saboru i odlučuje o mojoj sudbini.

VL
TI
This is Sparta
13:03 24.05.2018.

Lepi moj Furio, trese se kantrega, je pravo? Pa je frka. I neka je! A oni koji ne znaju- Hrvatska ima izvrstan Zakon koji štiti žrtve zlostavljanja, ali-gle čuda-ne provodi se. Tako da ova Istanbulska je mrtvo slovo na papiru (jedino će neke udruge omastiti brk!¨). Plus još nešto-zove se Istanbulska, a Erdogan je poznat po tome da štiti prava žena:D Možda bi se povelja o pravima zatvorenika trebala zvati "Sjevernokorejska"-oni su poznati po ljudskim pravima! Furio hoj ća!

VL
Avatar vitez
vitez
23:40 25.05.2018.

Radine, cilj je da ti i Pupovac ne vladate i ne ucjenjujete Hrvatsku!.Narod je rekao :Dosta! Prevršili ste mjeru dobrog ukusa u pljuvanju po zemlji u kojoj živite kao nacionalna manjina koja je nažalost često bila na strani agresora na Hrvatsku

VL
BK
Branimir Krešimir
22:02 24.05.2018.

Radin! Od čijeg si ti Rade?

VL
DU
Deleted user
09:56 26.05.2018.

Furio nas Radin štiti od neciviliziranog ponašanja. Da nije njega i Milorada P. naša država bi propala! Ja im se toplo zahvaljujem da svojim nesebičnim i nadasve volonterskim radom spašavaju naš narod, svoje sugrađane od neciviliziranih djela!

VL
RI
river
16:02 24.05.2018.

Talijanska Iridenta pokusava diktirati RH sto I kako raditi I upravljati RH .....FOIBEEEEEE

VL
DA
dadobrc68
07:45 25.05.2018.

Opa,kakve gluposti lupeta poručnik Gruber i njegov mali tenkić...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.