Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekonomski analitičar Damir Novotny:

Hoće li napokon stati rast cijena? Analitičar: Izgleda da smo došli do te točke...

trgovina
Milan SabicPIXSELL
21.01.2024.
u 06:51

Izgleda da smo u Hrvatskoj došli do točke kada će potrošači odbiti plaćanje previsokih cijena, smanjit će se potražnja pa tako i cijene. I to je prirodan ciklus, smatra ekonomski analitičar D. Novotny.

Komentara 7

Avatar Striborski
Striborski
08:23 21.01.2024.

Osnovne namirnice se moraju kupovati htjeli ili ne htjeli. Struja, voda ili grijanje se moraju platiti htjeli ili ne ako ih želimo koristiti. Obvezno autoosiguranje se mora platiti htjeli ili ne itd. Potražnja će se smanjiti jedino ako ne jedemo, ne peremo se, ne grijemo se ili ne vozimo auto itd. Tjah, vratimo se u kameno doba i na nomadski način života i sve riješeno. Je l' tako ''zeleni''?

DU
Deleted user
09:56 21.01.2024.

Konačno je stao rast cijena. Ali samo do sutra jer je nedjelja i trgovine su zatvorene.

Avatar Svračak
Svračak
08:27 21.01.2024.

Prije par dana vidim cijenu mladog krumpira od skoro 1 eura. Dok god ima onih koji sredinom siječnja žele jesti takav krumpir i cijena će biti takva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije