Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dramatična poruka

'Cijela Dalmacija nema dječju psihijatriju, Zagreb puca po šavovima. Ovo više nije održivo'

31.01.2023.
u 17:33

- Cijela jedna egija nema adekvatan prostor i dječju psihijatrijsku službu, pogotovo za najteže pacijente! Neki kapaciteti postoje u Osijeku i u Rijeci, ali Kukuljevićeva – čiji je osnivač Grad Zagreb pa je on odgovoran za financiranje i funkcioniranje te bolnice – liječi oko šezdeset posto djece izvan Zagreba. To nije održivo. Naravno da se djeca primaju, da se pomaže i liječi, ali nije razumno očekivati da Zagreb može neograničeno snositi taj teret. Ako je u bolnici 37 pacijenata koji su pokušali suicid i onda ih dođe još troje iz drugih dijelova Hrvatske, naravno da će ta djeca biti primljena.

Komentara 2

DO
doktorica
07:18 01.02.2023.

doktor vani može zaraditi 10000Eura ,a kod nas ni pola,pa zašto bi radio ovdje,u nemogućim uvjetima i dezorganizaciji.Kod nas se više cijene poluobrazovani političari koji imaju sve privilegije a doktorima se naprti na leđa i stručan posao i administracija,proziva ih se na svim nivoima za manje para.

OB
obican
17:41 31.01.2023.

Zahvalite lopovskoj, Berosu, ostalim ministrima i ap

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?