Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Westgate shopping city

Četvrti Sajam kućnih ljubimaca

Sajam kućnih ljubimaca
Foto: http://sajamljubimaca.eu/
1/3
09.03.2017.
u 19:45

Od petka 10. ožujka do nedjelje 12. ožujka u Westgate Shopping Cityju u Jablanovcu održava se 4. sajam kućnih ljubimaca.

I ovogodišnji sajam nudi novitete iz svijeta ljubimaca. Brojni izlagači, među kojima su gotovo svi koji se bave kućnim ljubimcima, nude svoje proizvode, od hrane do prateće opreme i igrački. Posjetitelji će tako imati priliku vidjeti i prezentacije novih proizvoda, a sve što se na sajmu nudi moći će se nabaviti po promotivnim cijenama.

Iz bogatog programa u subotu izdvajamo demonstraciju vježbi poslušnosti vojnopolicijskih pasa, koja počinje u 11 sati. Od 12 sati možete vidjeti što znači biti poslušan pas, nastup Dog Dancing tima i ples sa psima, frizbi sa psima, kako se psi nose sa iskušenjima na poligonu iskušenja te demonstraciju rada zaprežnih pasa. U 14 sati na rasporedu je prezentacija moderniziranog klasičnog klicker treninga, Canelio. Subotnji program završava izborom za glavnu njušku Westgatea, a sve dobitnike i njihove vlasnike očekuju vrijedne nagrade..

Na sajmu sudjeluju i udruge i aktivisti za zaštitu prava životinja, od kojih ćete moći doznati što rade i kako im pomoći. U nedjeljnjom programu, koji na glavnoj pozornici traje od 12 sati, održat će se i revija životinja koje traže dom Udomi me. Revija je na rasporedu u 16 sati.

Ulaz na sajam je besplatan, a otvoren je od 10 do 23 sata u petak i subotu te u nedjelju od 10 do 21 sat.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije