Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakon unije
Povratak na članak

Četvrta direktiva o pranju novca uvodi transparentnost korporacija

Vlasnici koji se skrivaju iza anonimnih računa bit će provjeravani u dubinskoj analizi.

Komentari 5

Avatar d-ano
d-ano
12:35 27.06.2015.

Jean-Claudeom Juncker je najveci utajivac poreza u EU,,,,,,,, pomogao je IKEI,Deutsche bank,Amazonu i drugima (72) firmama da utaje porez U Luxemburgu ,,,,,,,, svi novinari koji su iznijeli ,,,Istinu,,, dijelo i dokaze,,,na vidjelo sad se proganjaju zakonskim aparatom za odavanje sluzbenekim aparatom za odavanje sluzbene tajne ,, ............ocekivat od utajivaca i nazovimo ga lopovom da prica o istini,,i postenju,,,,,,,,,,uzalud,,,,,Prljavstina i pokvarenost Bankovnog sistema EU je dosla na vidjelo i u javnost u punom sjaju kroz GREXIT;;;;;;

VL
Avatar d-ano
d-ano
12:11 29.06.2015.

Swicarska ce i dalje pomagat politickim lopovima ,kriminalcima,sirom svijeta da ukradeni novac i dalje cuvaju u trezorima ,,,,,,,switzu treba razrusit,,,,jer potpomaze i zivi od kriminalnih djela sirom svijeta,,,,,,

VL
SB
stjepan.bingula
20:26 27.06.2015.

grupa podrške za one koji su u Njemackoj ili su u dolasku https://www.facebook.com/groups/397335917069202/

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:18 29.06.2015.

neće se provjeravati računi čiji su vlasnici iz egzotičnih zemalja, tipa afričkih kolonija, srednje amerike, bliskog istoka, rusa, indonezije... najbitnije je da novac kojeg su pokrali svojim narodima i zadužili ih, da taj novac bude u europi, odnosno na zapadu.. svi znamo da te silne kredite sirotinja nikad nije ni vidla, a mora ih vraćati. novac je bio i ostao na računima na zapadu, a dug se prepisao na sirotinju. juncker treba u buksi završiti, on je pronevjerio tolko novca kolko amerika nema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.