Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napad pokraj novalje

Četvorica pijanih Čeha izudarala 60-godišnjaka

tučnjava
Arhiva VL
01.10.2012.
u 10:41

Napadnutom muškarcu iz Novalje utvrđene su lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

Ničim izazvani, četvorica državljana Češke, svi pod utjecajem alkohola, u subotu u Caski nedaleko od Novalje fizički su napala 60-godišnjaka te oštetila i njegov automobil.

Čehe u dobi od 32, 31, 28 i 27 godina tereti se za kazneno djelo nasilničkog ponašanja.

Oni su u petak pod utjecajem alkohola od 0,65, 1,63, 1,86 i 1,60 promila alkohola najprije kružeći vodenim skuterom oko barke 60-godišnjaka pokušali onemogućiti njegov izlazak iz mora. Muškarac se uspio izvući te je krenuo prema svom automobilu Škoda Octavija, no sustigao ga je 31-godišnji Čeh.

Srušio ga je na tlo te ga počeo tući šakama po tijelu. 60-godišnjak je uspio ustati i ući u automobil, no 31-godišnjak ga je nastavio napadati, a ostala trojica u to su vrijeme udarala po automobilu.

Napadnutom muškarcu iz Novalje utvrđene su lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije, a na vozilu je nastala materijalna šteta.

Česi su predani pritvorskom nadzorniku te im slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ključne riječi

Komentara 6

IP
info_punkt
10:48 01.10.2012.

bilo bi jako zanimljivo čuti i drugu stranu priče... poznavajući (pojedine) lokalce i njihovu nadaleko čuvenu "gostoljubivost", ova priča mi je prilično neuvjerljiva...

CH
chemica
12:01 01.10.2012.

Domaći sada plače za Jugoslavijom kada se Česi nisu ovako ponašali. Bili su manji od makova zrna.

RM
Retoričar_Milanović
12:14 01.10.2012.

Turisti su naše blago, hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije