Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBO GA DRŠKOM ZA ZASTAVU

Četvero ozlijeđenih u sukobu KKK-ovaca i njihovih protivnika u Kaliforniji

KKK
Foto: Reuters
28.02.2016.
u 08:28

Četiri osobe su izbodene od kojih se jedna nalazi u kritičnom stanju u sukobu članova Ku Klux Klana i njihovih protivnika u kalifornijskom gradu Anaheimu, objavila je lokalna policija.

U neredima je uhićeno 13 osoba među kojima je i jedan KKK-ovac kojega se sumnjiči da je izbo jednog člana suparničkog tabora s drškom za zastavu, dok su protivnici KKK-a uhićeni zbog "cipelarenja" jednog člana klana.

>> Anonymousi će razotkriti identitete tisuća članova Ku Klux Klana

 

Ključne riječi

Komentara 16

DA
Darko22
09:57 28.02.2016.

Toliko o slobodi govora, ha ?

DU
Deleted user
09:40 28.02.2016.

Cvilizovan narod i uređena država, uzor demokracije samo što se uvijek nađe neki nestaško da barem četvero skrati za glavu. Good bless USA

BJ
Bjelovar112
10:50 28.02.2016.

još to postoji ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije