Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljem jurili u puntu

Četrnaestogodišnji vozač u prevrtanju vozila dobio potres mozga

Hitna pomoć tim
Foto: ilustracija
03.06.2014.
u 11:35

Poljski put između Belice i Držimurca stanovnici romskog naselja Piškorovec redovito koriste za put prema Čakovcu

Dječak rođen 2000. godine iz međimurskog romskog naselja Piškorovec teško je ozlijeđen u prevrtanju automobila na poljskom putu između Belice i Držimurca. Kako javlja Policijska uprava međimurska, dječak je vozio automobil (neslužbeno riječ je o Fiat puntu), naravno, bez vozačke dozvole.

– Brzinu kretanja nije prilagodilo osobinama i stanju ceste, zbog čega je u zanošenju vozilom sišao izvan ceste, gdje se vozilo na travnatoj površini višestruko prevrnulo – kažu u policiji. Kako doznajemo, dječak je pri udarcu glavom doživio potres mozga, no izvan je životne opasnosti. Zadržan je na promatranju u Županijskoj bolnici Čakovec.

U automobilu, koji je prijavljen na treću osobu, s njim je bio i 19-godišnjak iz Piškorovca, koji u prevrtanju nije ozlijeđen. Policija će dostaviti posebno izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

– Riječ je o dionici koju stanovnici Piškorovca redovito koriste za dolazak do Belice te potom prema Čakovcu. Jesu li se doista zaputili prema Čakovcu ili, što je vjerojatnije, samo jurcali po polju, nije poznato – ispričala nam je upućena osoba.

>>Vozač preminuo uslijed vožnje pa autom sletio s ceste

Komentara 4

CH
chemica
12:02 03.06.2014.

Pošto je nesreću prouzročio vozač koji to nije i vozilo koje više nego sigurno nije osigurano, odštetu suputniku će isplatiti Garancijski fond Hrvatskog ureda za osiguranja. Znači, svi mi zajedno. Nije li lijepo imati ovakvu Hrvatsku?

KA
kafka
12:58 03.06.2014.

Da vidimo ravnopravmost i jednak tretman građana na djelu! Da li će policija i sud postupiti isto kao i s Hrvatima ili će im se protuzakonito progledati kroz prste? Mali u dom za preodgoj, braća i sestre u dom, roditeljimaa kazna i zatvor. !!!

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
11:42 03.06.2014.

mali goci,jel mu ovaj 19-godišnjak otac ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije