Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ZAPREŠIĆA

Česi biciklima zalutali u poplavljeno područje, spasili ih vatrogasci: 'Bilo je jako čudno'

Zaprešić: Zbog poplave zatvorena je cesta prema skeli Medsave u Zaprešiću
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
07.08.2023.
u 21:03

Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zaprešić Željko Barun kazao je kako su intervencije trajale satima te da je stradalo puno životinja, a ispričao je i bizarnu situaciju s češkim turistima

Bizarna situacija dogodila se kod Zaprešića u kojem je posljednjih dana bilo puno intervencija zbog jakih kiša koje su poplavile brojne općine. Zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Zaprešić Željko Barun kazao je za Dnevnik.hr kako su intervencije trajale satima te da je stradalo puno životinja, a ispričao je i kako su češki turisti biciklima zalutali u poplavljeno područje. 

- Turisti iz Češke su na proputovanju kroz Hrvatsku na biciklima. Navigacija ih je odvela u Vrbinu gdje se nalazi skela prema Samoboru. Na navigaciji je pisalo da je to most - kazao je Barun. 

>> VIDEO Tuča pogodila područje Žumberka, velike štete na poljoprivredi: 'Ovo nije normalno'

- Oni su zalutali, ometala ih je voda, spašeni su, nije im se ništa dogodilo. Izgledalo je sve jako čudno, nisu znali tko smo mi, vidjeli su crveni auto u pozadini, ali mi smo bili u odorama i nisu nas uspjeli prepoznati, nisu znali što ih je snašlo, a na navigaciji nije pisalo da je poplavljeno područje - dodao je Barun te zaključio kako je ova poplava otišla brzo koliko je i došla. 

>> SITUACIJU IZ MINUTE U MINUTU PRATITE OVDJE

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije