Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor
Povratak na članak

Čelnici institucija EU i ministri financija eurozone povukli se na ljetni predah

Zbog operacije aGREEKment od posla ih dijeli samo jedan telefonski poziv

Komentari 4

CA
campa
14:56 09.08.2015.

Nevidim gdje su se umorili kad glavnu riječ vode ravnopravnije članice EU-Engleska,Njemačka,Francuska,Nizozemska te banke,masoni i aristokracija.Parlament postoji samo radi privida demokracije.Demokracija i ravnopravnost u EU su izgubile smisao jer se konci i odluke vuku negdje drugdje.

VL
PI
pistaljka
21:48 15.08.2015.

Njih petoro spomenutih, i svaki židov (Wolfgang Schäuble, Tim Geithner, Angela Merkel, Jean-Claude Juncker, Federica Mogherini) i skoro svi ostali nespomenuti - Jahvehov izabrani narod koji vlada svijetom.

VL
SA
samuraj
07:22 27.07.2015.

Predah od čega? Nemojte me zaj.bavati. Naši saborski zastupnici u odnosu na njih rade kao mravi a svi znamo kako i koliko rade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.