Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubilački pohod u Splitu

Čeka se iskaz Jerka Malvasije, a on pobjegao u Njemačku dok se situacija ne smiri

Filip Zavadlav
Foto: Milan Šabić/PIXSELL, Facebook/Privatni album
1/3
21.01.2020.
u 22:31

Zavadlav navodno nije htio ubiti Marina Ožića Paića (25) već ga je zamijenio za Jerka Malvasiju ispred čije obiteljske kuće u Kamenitoj je također 'navratio'

Jerko Malvasija kojeg je splitski ubojica Filip Zavadlav također htio likvidirati u svom krvavom pohodu, otišao je u Njemačku dok se situacija u Splitu 'malo ne smiri'.

Zavadlav navodno nije htio ubiti Marina Ožića Paića (25) već ga je zamijenio za Jerka Malvasiju ispred čije obiteljske kuće u Kamenitoj je također 'navratio', pišu 24 sata.

Iskaz Jerka Malvasije u istrazi očekuje se s posebnom pozornošću jer bi mogao rasvijetliti dio motiva osumnjičenog.

No, na njegov iskaz će se zasad morati pričekati jer Jerko Malvasija odnedavno nije u Hrvatskoj. Navodno je otišao u Njemačku.

Osim njegovog iskaza, čeka se i iskaz radnika splitskog Centra za socijalnu skrb koji je odmah pomislio da je mladić s oružjem upravo Filip. Navodno u spisu u Centru postoje zabilježene prijetnje i zlostavljanja kojima su bili izloženi članovi obitelji Zavadlav zbog duga koji je napravio Stanislav kupujući drogu.

VIDEO Tko je Filip Zavadlav

 

Ključne riječi

Komentara 12

BE
Beskucnik
23:09 21.01.2020.

Eto nitko nije znao da ce pobijec ?? Kao ni Mamic Kutle Gucic , a mi trebamo povjerovat u nevinost sluzbi

MO
modovisisajteMaraschino
22:49 21.01.2020.

Jerko vrati se, policija te štiti

ST
Stipan
07:28 22.01.2020.

Splite moj lipi što se sa tobon događa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije