Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ozlijeđen

Čavao dug 8 cm probio mu oko i završio u lubanji!

čavao u glavi,čavao,lubanja
Foto: Youtube Screenshot
1/2
06.01.2014.
u 13:10

Muškarac je ispričao kako nije osjetio da mu je čavao prodro u lubanju kroz očnu duplju sve dok nije počeo osjećati mučninu.

Kineski liječnici uklonili su 55-godišnjem pacijentu čavao dug osam centimetara iz lubanje! Muškarac nazvan gospodin Jang ozlijedio se dok je uređivao kuću prošle godine, piše Sky News.

Jang je ispričao kako nije niti osjetio da mu je čavao kroz oko prodro u lubanju sve dok nije počeo osjećati mučninu. Tek kada je otišao na CT shvatio je što se dogodilo.

- Čavao se zaglavio u stroju za rezanje. Izletio je van kada sam se okrenuo prema njemu. Evo sad mi je na koži ostala rupica - kazao je Jang koji se oporavlja nakon uspješne operacije u bolnici u Nanjingu. Liječnici su istakli kako je operacija bila izrazito rizična, no srećom nije došlo od oštećivanja pacijentovih živaca ili žila pa mu je vid spašen.

>>Umjetnik na moskovskom Crvenom trgu 'zakucao' genitalije čavlom za pod

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije