Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarkozy će postati tata

Carla Bruni povukla se iz javnosti jer je trudna

carla bruni
AFP
02.11.2009.
u 20:00

Njezin izostanak s javne scene i zapuštanje svakodnevnih obveza potakli su glasine o trudnoći 41-godišnje supruge francuskog predsjednika.

Carla Bruni, prva dama Francuske, već više od mjesec dana ne sudjeluje u službenim obvezama sa suprugom, ne bavi se humanitarnim radom, a također se ne govori ni o njezinoj glazbenoj karijeri. Njezin izostanak s javne scene i zapuštanje svakodnevnih obveza potakli su glasine o trudnoći 41-godišnje supruge francuskog predsjednika, koja se trenutačno odmara u majčinoj palači Riviera villa.

Priče o navodnoj trudnoći prve dame lansirao je prošlog tjedna pariški biznismen Jacques Séguél, čovjek koji je prije dvije godine na jednoj večeri upoznao bivšu manekenku s francuskim predsjednikom. Samo 80 dana nakon sudbonosne večere Carla Bruni postala je prva dama Francuske. Séguél je francuskim novinarima izjavio kako bi Carla i Nicolas silno željeli vezu okruniti djetetom.

– Carla mi je to potvrdila nekoliko puta, inače to ne bih ni smio govoriti. Sada to svi znaju. Oni su mladi par i poput svih mladih parova žele povećati obitelj – izjavio je prijatelj predsjedničkog para. Carla Bruni iz veze s filozofom Raphaelom Enthovenom ima sedmogodišnjeg sina, a 54-godišnji Nicolas Sarkozy iz dva prijašnja braka ima tri sina i dvije pokćerke.

O trudnoći Carle Bruni više se puta nagađalo. Prve su glasine krenule odmah na početku veze s Nicolasom Sarkozyjem kad je predsjednik odlučio ubrzati vjenčanje zbog njezina navodnog blaženog stanja. Proteklog ljeta ponovno se šuškalo o prinovi, i to na temelju fotografija s plaže na kojima Sarkozy nježno gladi trbuh svoje supruge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije