Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZRAČNA LUKA U PRAGU

Carinici ostali u šoku kada su vidjeli što se nalazi u napuštenoj torbi koju su pronašli

Ilustracija
Foto: Pixabay/Ilustracija
1/3
12.06.2023.
u 19:34

Utvrđeno je kako je torba bila prijavljena u Pragu te poslana u Tel Aviv. Tamo ju pak nitko nije preuzeo pa je poslana natrag u Prag

Carinici su ostali u šoku kada su vidjeli sadržaj putne torbe napuštene u zračnoj luci “Vaclav Havel” u Pragu. Kada su otvorili torbu, u njoj su ugledali više od 70 živih životinja. Točnije, u torbi su bile 64 zmije, pet kornjača i četiri guštera. Kornjače i gušteri bili su u plastičnim kutijama, a zmije su bile umotane pojedinačno u uske čarape koje su bile zavezane kako životinje ne bi pobjegle. 

Utvrđeno je kako je torba bila prijavljena u Pragu te poslana u Tel Aviv. Tamo ju pak nitko nije preuzeo pa je poslana natrag u Prag. Nakon otkrića, carinici su obavijestili inspekciju zaštite okoliša, navodi Fenix magazin

VEZANI ČLANCI: 

"Postoji osnovana sumnja da je riječ o primjercima zaštićenim CITES konvencijom koji su uvezeni bez potrebnih dozvola", rekao je glasnogovornik carine Igor Lensky. Prema navodima policije, pošiljatelj je još uvijek nepoznat. 

VIDEO Urnebesni oglasi nasmijat će vas do suza: 'Odričem se svoje žene Ivanke'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije